Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebovala bych pomoc. Koupila jsem si nový telefon Xiaomi Redmi 9T, problémem je, že mi absolutně nechodí smsky od přítele. On se mi dovolá, já jemu taky, ale od něj mi sms nepřijde. Od všech ano, jen od něj ne. Psala jsem operátorovi, ten mi pouze napsal, že jestli já ho nemám někde bloklýho nebo od mě. Ani výrobce mi nedokázal poradit. Já ho nikde bloklýho nemám ani on mě. Nevíte čím to může být? Děkuji
Zdravím,
Mně se stalo, že jsem si omylem v mobilu vymazal číslo "sms brány" a nemohl jsem odesílat smsky. Pochybuju sice, že by Váš problém byl způsoben tímto, ale je potřebné to vyzkoušet.
Bylo by dobrý, obětovat třeba stovku za koupi nového telefonního čísla (jiného operátora) a zkusit odeslat několik sms z toho nového čísla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.