Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - co za program?

Od: kolemjdouci odpovědí: 4 změna:

Marně hledám, nevím jak nazvat program, který by mě stále upozorňoval na nějakou akci, co se stala. Dělám u hlučného stroje, mám telefon odložen na stolíku, dojde mně např. SMS, Whatsapp, hovor, ... a musím vzít tel. do ruky aspoň zapnout a zkontrolovat, zda něco nepřišlo (otravné). Neexistuje nějaký program, který by např. blikal bod - ikona různé barvy, případně i "pípal" na displeji? Nějaký vylepšený screen saver? Děkuji za navedení správným směrem. Nemám notifikační diodu, Android 10.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste tuto aplikaci, kdysi jsem ji používal a je pořád docela dobře hodnocená play.google.com/...

notifi
hodnocení

2x

Zdravím,

zkuste zagooglit "nemám notifikační diodu." V nějaké diskuzi doporučují třeba Missed Notifications Reminder (ke stáhnutí na Play), vlastní zkušenost ale nemám.

hodnocení

1x

Bluetooth sluchátka fungují i pod chráničemi sluchu, používám také.

lil
hodnocení

0x
Always on display, na A11 he , tusimze I na Lineage 17.1 tedy A10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]