Nejste přihlášen/a.
Na telefonu pro pevnou se nám v nepřijatých hovorech už asi týden objevují různá čísla .Na pár jsem volala zpět ,ale nikdo z nich mi prý nevolal.Zavolala jsem do O2 ,ale byl tam automat ,tak jsem dle jeho popisu zadala ,že má telefon poruchu .Několik minut mi to potom říkalo ,,nezavěšujte probíhá diagnostika,,.Potom se ozvalo ,že mi do deseti hodin dají vědět ohledně vyřešení problému.Dnes jsem tam ,ale našla nepřijaté číslo 00390917321300 ( nevolala jsem tam zpět ) ze dne 8.4. ten den tam ,ale nesvítila kontrolka nepřijatých hovorů a ani telefon v tu danou hodinu nezvonil.Nenapadá vás někoho co se to s tou naší pevnou děje? Děkuji za případné nápady.Zítra tam zavolám ,jestli se dovolám.
Vysvetlenie je proste : za maly peniaz si rozni podvodnici (India najma) kupia software na IP telefonovanie. Tam si nastavia "ich cislo" ake len chcu. Vam sa to potom moze javit ako hovor z Nemecka, Grecka, Talianska ... hoci to cislo je komplet vymyslene a splna len zakladne pravidlo (medzinarodny prefix + operator + cislo) Volanim spat (co je velka chyba) bud volate na nejake vysokospoplatnene cislo alebo volate na cislo, ktore neexistuje.
Zdravím, nevolejte tam (na to číslo, co jste psala), podle zadání čísla do Googlu jde o číslo z Itálie, které takhle prozvání čeká na zavolání zpět. Akorát byste platila za hovor do zahraničí, pravděpodobně vám to nikdo nezvedne.
Já vím ,koukala jsem se na net .Jde mi spíš o to ,jak je možné ,že nám nezvoní telefon a přitom tam máme nepřijaté hovory od lidí co nám nevolali.
Prošla jsem seznam nepřijatých hovorů,protože bliká kontrolka nepřijatých hovorů i když telefon v tu dobu ,co měl někdo volat,nezvonil.Takže otázkou je proč ,když nikdo nevolal je v seznamu nepřijatých hovorů několik tel .čísel? A když jsem na dvě česká volala zpět ,tak paní i pán říkali ,že nám nevolali.Jedno bylo na pevnou a jedno na mobil.Máme klasický s pokládacím sluchátkem ,ale má displej kde je čas a počítadlo příchozích hovorů.
V podstatě pevná linka hacknout nejde, to ba se musel dostat do operačního sstému ústředny. A to je možné jen po přímém připojením PC nebo NB na konzoli systému: To co popisujete se celkem normílní stav.
Příklad: Někdo vím volá, ústředna zaznamení žádost o spojení a to provede, ale než se k vám někdo opravdu dovolá znamená to alespoň 3 vyzvánění na straně volajícího. Ale ta nejsou synchronní se skutečným vyzváněním do vašeho telefonu. Je to jen informace o tom že došlo ke spojení. Kdykoliv v tento okamžik volající ukončí spojení, úszředna ho zaznamená jako neuskuztečněné volání, i když u vás telefon ještě ani jednou nezazvonil. Takže k prozvonění dojde po nějméně 3 signálů vyzvánění co dostanete do sluchátka. A v tom je celý ten fígl volajících. Poučení z toho je , neberte telefon džíve , než vámalespoň 2x zazvoní...
Váš spojař...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.