Nejste přihlášen/a.
Dálkový ovladač zásuvek na světla ,je jich pět ,mám tři , dokouoil jsem dvě a nemohu je dát dohromady a rozhasil jsem i ty původní . Poradí mi někdo?
Třeba takto:
Podržte tlačítko na zásuvce zmáčknuté po dobu delší než 3 vteřiny (ale méně než 6 vteřin), po té tlačítko uvolněte, LED indikátor začne blikat. Toto znamená, že zásuvka je v párovacím režimu. V tuto chvíli zmáčkněte libovolné tlačítko ON na dálkovém ovládání. Zásuvka bude od této chvíle ovládána zvolenou řadou tlačítek ON a OFF (obrázek B2).
Podržte tlačítko na zásuvce zmáčknuté po dobu delší než 3 vteřiny (ale méně než 6 vteřin), po té tlačítko uvolněte. Zásuvka přejde do párovacího režimu. V tuto chvíli zmáčkněte přiřazené tlačítko OFF na dálkovém ovládání. Indikátor na zásuvce začne rychle blikat a po té zhasne. Toto znamená, že byla vymazána paměť zásuvky a zásuvka není v tuto chvíli spárována s dálkovým ovládačem. Pokud podržíte tlačítko na zásuvce zmačknuté po dobu delší, než 6 vteřin, dojde taktéž k vymazání paměti zásuvky
pozor, umí je 4 zásuvky, pokud chcete 5, musíte mít dvě na jeden pár tlačítek; ale to asi není váš případ...
Pak je tu Geti sada 3+1 kde je možno ovládat 5 zásuvek, ale popis, nastavení se mi nedří nají...Každopádně vymažte paměť všech zásuvek a následně začněte programovat podle popisu...
Případně tyto...i s návodem ke stažení. Ale budeme muset počkat na vás, dálkově ovládaných zásuvek je "trošku"více...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.