Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně zmizení kanálů. Z ničeho nic mi v TV zmizely kanály. Pokusím se to vysvělit. Prostě máte kanály seřazený za sebou 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19, atd... A mně zmizely kanály 16 a 17, prostě je v TV nikde nenajdu a ani na toto číslo nemůžu dát jiný kanál. Prostě jak když by ty čísla zmizely. A kvůli tomu se zde ptám, jestli se zde nepotkal náhodou někdo s obdobným problémem.
Děkuji
Adam
Chybějící kanály máte "skryté", někdo to "upravil", asi neúmyslně; u Samsungu bych vám popsal postup "odkrytí", LG to má, pokud vím, jinak...takže majitelé LG, ozvěte se...
Něco jsem našel, možná pomůže...
Úprava programů
SMART Nastavení NASTAVENÍ Úprava programu
Upraví uložené programy.
Nastavit jako oblíbený program, blokovat/zrušit blokování programu, přeskočit
program atd. vybraného programu.
Taky zde:
Vymazani nepotřebných programů
Pepa, 14.10.2016
Jak mám vymazat nepotřebné programy našel jsem přeskočit nebo přesunout ale vymazat ne díky za odpověď laik.
Daniel z [LG]
Dobrý den,
v menu TV lze programy pouze skrýt či uzamknout.
Pokud potřebujete programy smazat, je třeba přes USB disk programy vytáhnout do PC a v programu smazat či jinak editovat.
Doporučuji program Chansort.
Přeji hezký den.
Dobrý večer,
mockrát děkuji za pomoc, ale nakonec jsem se v tom trochu pohrabal a našel jsem to. Ale přesto bych na Vás měl ještě dotaz, jestli nevíte, jak zprovoznit HBBTV. Snažím se o to už nějakou dobu, ale stále bez výsledku, proto kdyby jste měl nějaký nápad, mockrát bych ho uvítal.
Děkuji
S pozdravem
Tlapák
Ještě jsem zapomněl dopsat, že jsem mluvil i s podporou LG. Ale s nimi jsem to nedokázal zprovoznit taky. Zkoušeli jsme vypnout a zapnout +quickstart, poté přepsat dns server, tovární nastavení, ale bohužel nic nefunguje.
Adam
Ještě toto pro LG:
■ Funkce HBB-TV musí být zapnutá v nastaveních TV. Pro operační systém WebOs aktivujete funkci v sekci "Kanály"v pokročilých nastaveních.
V operačním systému Netcast najdete možnost zapnutí HBB-TV v sekci "Možnosti".
■ Správně nastavte lokalitu, v které televizi vužíváte. V operačním systému WebOs nastavíte lokalitu na Česko v sekci "Obecné"v pokročilých nastaveních.
Operační systém netcast nabízí změnu krajiny v sekci "Možnosti".
■ Dole na ovladači se nachází čtyři barevné tlačítka. Stlačením červeného tlačítka spustíte HBB-TV na programech, které to umožňují.
Podívejte na Poradnu
Televizi mám od srpna minulého roku. A je to typ lg um7450pla.
Vše, co jste mi poslal jsem už vyzkoušel, ale bez úspěchu.
Ještě se chci zeptat není možnost třeba, že je chyba u poskytovatele satelitu. Protože mám ještě jednu TV LG starší model a u ní to také nešlape.
Adam
Vy přijímáte internet přes satelit? Druhá otázka, jste připojen k internetu kabelem, tzn. TV ...router...je kabel? A internet máte od koho, jakou rychlost? Kabel, wifi, optika?
Nene, jak kdyby ty programy (mám freesat). Internet mám od tlapnetu mělo by to být okolo 50MB. A zkoušel jsem připojit televizi, jak přes kabel, tak přes Wi-Fi.
A nastavení sitě (internetu) v tv máte v pořádku? Je připojena na internet? Dejte třeba foto obrazovky s nastavením sítě...Dělejte to nyní kabelem, ať vyloučíme rušení na wifi. Až to pojede, pak zkusíte wifi...
Připojeno k internetu...v pořádku. A toto
■ Funkce HBB-TV musí být zapnutá v nastaveních TV. Pro operační systém WebOs (ten váš) aktivujete funkci v sekci "Kanály"v pokročilých nastaveních.
■ Správně nastavte lokalitu, v které televizi vužíváte. V operačním systému WebOs nastavíte lokalitu na Česko v sekci "Obecné"v pokročilých nastaveních.
Máte to tak?
QUICK START vypnuto? v sekci obecné v nastavení/... a následně RESTART...vypnutím 230V ze zásuvky...
Pokud to někomu pomůže, tak stejný problém byl vyřešen i na LG OLED55B8SLC. Vypnutím Quick Start+ a odpojením TV ze zásuvky naskočilo červené tlačítko hned po startu, dále už bez problémů.
Nevím, co máte na mysli. Mohu poprosit o vysvětlení?
Dobrý už, nevšiml jsem si videa. Omlouvám se.
Jinak děkuji za vstřícnost a pomoc.
Adam
Nonek, Vy jste poklad. Jste moc hodný a máte velkou trpělivost. Vaše rady pomáhají i jiným lidem. Velké díky!
Problém už je vyřešen. Nakonec jsem zavolal na podporu poskytovatele a oni mi oznámili, že hbbtv nepodporují. Ale když jsem tam volal již dříve, tak jsem asi nevolal s někým schopným, který by mi to řekl, takže jsem se to dozvěděl až dnes.
Děkuji tady všem za pomoc a ochotu
Adam
Dobrý večer,
tak už jsem to vyřešil a chtěl bych Vám pomoci, když už to šlo u mě.
Postup:
Najedete si do nastavení → všechna nastavení → kanály → správce kanálů → upravit pro všechny kanály. Když se dostanete do tohoto bodu, tak si najdete kanál, který chcete dát dejme tomu třeba na pozici 16, ale ta tam bohužel není. Tudíž si najdete ten daný kanál, který chcete přemístit → označíte ho → a poté já jsem to měl pod modrým tlačítkem a jmenuje se to (upravit čísla kanálů) → tam to přepíšete na 16. A mělo by to fungovat.
Doufám, že pomůžu
S pozdravem
Adam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.