Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivná sms

Od: rb odpovědí: 6 změna:

Přišla mi na mobil sms a tak jsem ji přečet.Byla od rb kde nemám účet a pak jsem si všim že to číslo je nějaký divný a vymazal ji.Moch se mi tím nějak zavirovat mobil .Mám obyčejnej a na internet na něm nechodím ,ale choděj mi do něho kody pro placení z internetovýho bankovnictví.Internet otvírám jen na počítači.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

03.04.21 09:52
hodnocení

13x
Nemoch.

hodnocení

3x

Tady si o tom přečti. Je jedno, zda ti přijde e-mail nebo SMS.

max*
hodnocení

1x
Takovy jeden stary mobil na potvrzovaci sms taky mam. Muzes byt v klidu, to nikdo nedokaze propojit s Tvym uctem.
Podvodnici to zkousi.
Nejspis cekaji, ze se pres ne pripojis ke svemu uctu a pak jim posles potvrzovaci kod.
Staci smazat a neresit.
rb
hodnocení

T tý sms bylo napsaný ,že mi zablokovali kartu a odkaz na stránku k jejímu odblokování.

max*
No prave, tam by Te pri vyplnovani zadali at napises vsechny udaje ke karte a potvrdis odblokovani. Tim bys jim sdelil ty udaje a cmajzli by Ti penize z uctu.

ccc*
hodnocení

0x

novinky.cz/...

Tady to máš napsaný. Nereagovat. *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]