Nejste přihlášen/a.
Posledni muj mp3 prehravac je od firmy Cowon. Kdyz do slozky dam soubory z pocitace, tak prvni problem byl, u vice souboru, ze mi hral po "1.mp3" soubor "10.mp3" a nikoliv "2.mp3"
No a horsi je, ze kdyz tam nakopiruji v pruzkumniku slozku, tak hraje prehrava jen neco z ni. Anebo tam nahraji 10 prednasek z mp3 CD a prehrava se jen jedna z nich.
Ma to prosim nejake reseni?
Dik.
Dobrý den, přejmenujte v PC soubory MP3 ve složce na 001.mp3, 002.mp3 až např. 099.mp3 - a budou se přehrávat za sebou. Zdravím!
bendas - no tak fajn. Ten další problém může být možná tím, že jsou soubory MP3 moc velké a přehrávač je "nezkousne" (nebo to nejsou MP3 či jsou poškozené).
bendas - ta číselná řada je pro přejmenování MP3 lepší.
Nepomohlo prejmenovani na 01.Michael.mp3, 02.David.mp3
Asi mám vadný kus. Moc se mi líbilo, že to po vypnutí (vstupuji do autobusu) zase pokračovat po zapnutí přesně tam, kde jsem skončil.
Ale nahráním dalších souborů se mi zneviditelnily soubory, které jsem tam měl předtím, takže opravdu z 15 tam mám jen jeden a nic víc. V připojenosti k PC tam ty věci jsou, ale přehrávač mimo počítač vidí jen jeden soubor.
Protože je tam složka SYSTEM a ta je prázdná, tak je to jasný. On umí hrát jen jeden soubor, není v přehrávači žádný program, který by uměl skočit na další...
Jdu to reklamovat.
Nebo když bych uměl udělat Factory Reset, nemusím to nikam nosit. Mám ho 11 mesiců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.