Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audio soubory v mp3 prehravaci

Od: bendas odpovědí: 10 změna:

Posledni muj mp3 prehravac je od firmy Cowon. Kdyz do slozky dam soubory z pocitace, tak prvni problem byl, u vice souboru, ze mi hral po "1.mp3" soubor "10.mp3" a nikoliv "2.mp3"

No a horsi je, ze kdyz tam nakopiruji v pruzkumniku slozku, tak hraje prehrava jen neco z ni. Anebo tam nahraji 10 prednasek z mp3 CD a prehrava se jen jedna z nich.

Ma to prosim nejake reseni?

Dik.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přečíst návod?

10.mp3 je v abecedě před 2.mp3 - tak čemu se divíte?

bendas
03.04.21 16:40
hodnocení

už ničemu :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přejmenujte v PC soubory MP3 ve složce na 001.mp3, 002.mp3 až např. 099.mp3 - a budou se přehrávat za sebou. Zdravím!

doplněno 03.04.21 16:36:

bendas - no tak fajn. Ten další problém může být možná tím, že jsou soubory MP3 moc velké a přehrávač je "nezkousne" (nebo to nejsou MP3 či jsou poškozené).

doplněno 03.04.21 16:48:

bendas - ta číselná řada je pro přejmenování MP3 lepší.

bendas
hodnocení

Jo, to jsem udělal, omlouvám se, jak jsem psal ten dotaz, tak jsem dal úvodní "poddotaz".

bendas
hodnocení

Jsou to hodinove prednasky z CD, ktere mi dali na konferenci pred par lety

bendas
hodnocení

napadlo me nyni, ze bych ty soubory prejmenoval, treba na A.mp3, B.mp3 atd.

bendas
hodnocení

Nepomohlo prejmenovani na 01.Michael.mp3, 02.David.mp3 :(

Asi mám vadný kus. Moc se mi líbilo, že to po vypnutí (vstupuji do autobusu) zase pokračovat po zapnutí přesně tam, kde jsem skončil.

Ale nahráním dalších souborů se mi zneviditelnily soubory, které jsem tam měl předtím, takže opravdu z 15 tam mám jen jeden a nic víc. V připojenosti k PC tam ty věci jsou, ale přehrávač mimo počítač vidí jen jeden soubor.

doplněno 04.04.21 10:22:

Protože je tam složka SYSTEM a ta je prázdná, tak je to jasný. On umí hrát jen jeden soubor, není v přehrávači žádný program, který by uměl skočit na další...

Jdu to reklamovat.

Nebo když bych uměl udělat Factory Reset, nemusím to nikam nosit. Mám ho 11 mesiců.

bendas
hodnocení

VYRESENO! TOVÁRNÍ nastavení pomocí komplet výmazu a nahrání Firmware :)

ben®

bendas - gratuluji. Tak tam byl v paměti přehrávače asi nějaký "zádrhel".

bendas
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]