Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěl jsem u tv Samsung seřadit kanály. Stáhnul jsem si ChanShort, stáhnul jsem z tv na USBčko ty programy, ale nedokáži to otevřít abych seřadil programy. Máte někdo s tím skušenost? Dá se to i v televizi seřazovat, ale to je tak na dvě hodiny mačkání ovladače. Dík za rady
Z TV na flashku jsem to stáhnul, otevřel jsem ChanSort a chtěl jsem v něm otevřít ty programy z flashky a to mi nejde. Tu televizi má otec (85let) a tak jsem si sebou vzal noťas a myslel jsem, že mu to seřadím za chvíli. Tu televizi neznám, tak to doma nemůžu vyzkoušet
Jo, a na noťasu mám W 10, a ten ChanSort jsem si do něho stáhnul právě proto seřazení
Tak po dlouhé době jsem se k tomu dostal. Stáhnul jsem si nejnovější ChanSort, postupoval jsem podle nápovědy, stáhl jsem seřazené poředy na flashku a po zapojení flasky do tv jsem tam nic nenašel. Když jsem doma flasku dal do kompu je tam. To znamená, že to tv nenačte. Nevím proč
Mám stejnou zkušenost; stáhl jsem to na flash 64gb, seřadil a TELEVIZE NEVIDĚLA NIC...následně jsem to uložil na starou, malou flash, 8gb a vše fungovalo...zkuste, jednalo se o Samsung, ročník 2020...vypadá to, že tv neumí pracovat s "většími" paměťmi...nebo některým "výrobcem" disku?
A ještě jedna věc, nesmíte mít "seřazené kanály" ve složce...program si to vyhledává sám a pokud tam nenajde "svůj" soubor, taky nic nevidí...
Já jsem si to stáhnul na flashku prázdnou i na flashku co jsem měl na ní složky s hudbou. Na té první nic, a na té druhé jen ty písničky. Ještě mě napadlo, nejsem znalý. ale všiml jsem si, že ten soubor je v ZIPu a tak je možné, že to tv neumí zaregistrovat. Ale nevím, jak ten ZIP otevřít a nahrát to rozbalené. To by pak možná šlo. Asi v tom bude problém. Jestli víte jak to udělat, poraďte. Dík
Na Samsungu vypadá soubor s uloženými programy u mě takto : Channel_list_T-JZMDEUC-1243.2.zip
Doporučuji v ChanSortu otevřít na flešce seznam kanálů uložený z TV, upravit si ho v programu, pak dát jen "uložit", přepíše to soubor na flešce. Dát flešku do TV a v menu najít "Přenos seznamu kanálů", tam zvolit "Import" ,zadáte kód a váš nový seznam se zkopíruje do TV,restart a jedete. Aspoň tak je to u mého Samsungu. Fleška, s kterou jsem to dělal má 32GB ale je zformátovaná na FAT32, je skoro plná jiných souborů, přenos byl bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.