Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřazení programů TV na počítači

Od: jurko® odpovědí: 17 změna:

Zdravím. Chtěl jsem u tv Samsung seřadit kanály. Stáhnul jsem si ChanShort, stáhnul jsem z tv na USBčko ty programy, ale nedokáži to otevřít abych seřadil programy. Máte někdo s tím skušenost? Dá se to i v televizi seřazovat, ale to je tak na dvě hodiny mačkání ovladače. Dík za rady

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S programem zkušenost mám a jedině dobrou, nevím proč Vám nejde otevřít.
Snad jen kdybyste měl Win10 a nechtělo se mu s ChanSortem spolupracovat, jinak mě nic nenapadá.
Jo a buďte rád, že máte Samsung, kde jdou programy řadit normálně a logicky a ne třeba LG, kde můžete vyměnit pouze dva kanaly NAVZÁJEM.
Navíc u Samsungu by mělo být možné označit více programů najednou (třeba všechny sportovní) a poté je přesunout na požadované místo. A tam už je případně prohodit během několika sekund mezi sebou.
Takže než pátrat, proč mi nejde ChanSort, bych řadil v TV.
doplněno 03.04.21 10:51: Tak zkuste návod přímo ze stránek Samsung, třeba někde děláte chybu.
samsung.com/...
doplněno 03.04.21 10:53: Teď jsem koukal na net a je uvedena kompatibilita s Windows 8.
hodnocení

Z TV na flashku jsem to stáhnul, otevřel jsem ChanSort a chtěl jsem v něm otevřít ty programy z flashky a to mi nejde. Tu televizi má otec (85let) a tak jsem si sebou vzal noťas a myslel jsem, že mu to seřadím za chvíli. Tu televizi neznám, tak to doma nemůžu vyzkoušet :)

Jo, a na noťasu mám W 10, a ten ChanSort jsem si do něho stáhnul právě proto seřazení

Chansort používám na win10 zcela normálně. Jakou máte verzi?
hodnocení

Tak po dlouhé době jsem se k tomu dostal. Stáhnul jsem si nejnovější ChanSort, postupoval jsem podle nápovědy, stáhl jsem seřazené poředy na flashku a po zapojení flasky do tv jsem tam nic nenašel. Když jsem doma flasku dal do kompu je tam. To znamená, že to tv nenačte. Nevím proč

Mám stejnou zkušenost; stáhl jsem to na flash 64gb, seřadil a TELEVIZE NEVIDĚLA NIC...následně jsem to uložil na starou, malou flash, 8gb a vše fungovalo...zkuste, jednalo se o Samsung, ročník 2020...vypadá to, že tv neumí pracovat s "většími" paměťmi...nebo některým "výrobcem" disku?

A ještě jedna věc, nesmíte mít "seřazené kanály" ve složce...program si to vyhledává sám a pokud tam nenajde "svůj" soubor, taky nic nevidí...

hodnocení

Já jsem si to stáhnul na flashku prázdnou i na flashku co jsem měl na ní složky s hudbou. Na té první nic, a na té druhé jen ty písničky. Ještě mě napadlo, nejsem znalý. ale všiml jsem si, že ten soubor je v ZIPu a tak je možné, že to tv neumí zaregistrovat. Ale nevím, jak ten ZIP otevřít a nahrát to rozbalené. To by pak možná šlo. Asi v tom bude problém. Jestli víte jak to udělat, poraďte. Dík

Nic se nerozbaluje... Tak nechte, jak to je...

Tak já nevím, mne se ukládá soubor jako: "GlobalClone00001.TLL"

Seřazení programů TV na počítači
Večer se na to podívám u mě...

Na Samsungu vypadá soubor s uloženými programy u mě takto : Channel_list_T-JZMDEUC-1243.2.zip

Doporučuji v ChanSortu otevřít na flešce seznam kanálů uložený z TV, upravit si ho v programu, pak dát jen "uložit", přepíše to soubor na flešce. Dát flešku do TV a v menu najít "Přenos seznamu kanálů", tam zvolit "Import" ,zadáte kód a váš nový seznam se zkopíruje do TV,restart a jedete. Aspoň tak je to u mého Samsungu. Fleška, s kterou jsem to dělal má 32GB ale je zformátovaná na FAT32, je skoro plná jiných souborů, přenos byl bez problémů.

No, zapoměl sem dopsat že mám TV LG

no jo, tak to jo. Ale princip bude myslím v podstatě stejný

hodnocení

Tak jsem si stáhnul program na ZIP, a otevřel jsem ten soubor a "rozbalil jsem ho. Tak doufám, že jak zase přijedu k otci, tak už to půjde. Jinak je zajímavé, že se to někomu načte otevřené. U mně to po seřazení kanálů a stáhnutí na flashku bylo v ZIPu

hodnocení

0x

Na televizi Samsung lze seřadit kanály podle svého uvážení. Není k tomu potřeba nic. Stačí projít manuál. Bez ruční práce nelze sestavit podle představy. Ta televize nevidí, co máte na mysli.

111®
hodnocení

0x
Jestli máš podobný ovladač jako já tak pod zvukem je tl na práci s programy a tam je správa programu nebo tak nějak a tam to seřadit za chvíli

hodnocení

Díky za rady. Zjistil jsem, že ChanShort který jsem stáhnul byl starý a tak jsem stáhnul novou aplikaci a musel jsem ještě stáhnout Visual C++ Redist Installer a už se mi to podařilo otevřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]