Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smoothie mixér

Od: stana* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám smoothie mixer asi 3 roky. Po této době při mixování začal být velmi hlučný a vypadávají z něj nějaké hnědé drobky. Je od toho špinavý celý vnitřek kam se vkládají nože s nádobou a i nože zespodu. Čím to je a je mixér na odpis?
Smoothie mixér
Smoothie mixér #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dejte typ a výrobce...pokud to bude ten, co máme my, poradím, jak na to...

ladis*

Jak vyměníte ložisko?

mě se drolí mosaz a hřídelkounzačíná protékat..

To znám...ale záleží na typu. O jaký typ, výrobce se jedná? BlendTec?

stana*
hodnocení

Mám SENCOR SNB 4300WH

Komunikace se servisem

Mohu zakoupit nůž nádoby nebo víka zvlášť?
Protože nůž je tlakově nerozebíratelně spojen se dnem nádoby, musí být v případě potřeby vyměněna celá nádoba. Zjistíte, že cena celé nádoby je srovnatelná s komplety nožů, které nabízejí naši konkurenti. Víka pro výměnu k dispozici jsou.

Řešil jsem tento typ (náhradní nádobu); cena je trochu jinde...ve vašem případě to vypadá na nový mixer; nebo zde...ND (nádobu) pro váš typ nikde nevidím...

hodnocení

0x

Už se drolí ta pryž. Také se mi to stalo a najednou se nože jednoduše přestaly točit a tak jsem to vyhodila. Měla jsem jiný model, ale závada byla stejná.

stana*
hodnocení

Děkuji a ta pryž byla v nožích nebo v tom těle toho mixéru?

V těle, jako to máte Vy. Odborně se tomu snad říká unašeč. Tak se mi začal takto drolit a motor normálně jel, ale ten nůž se netočil. Já ho teda měla asi pět let.

hodnocení

0x

Pravděpodobně se drolí těsnění hřídele motorku. Dnešní výrobky nejsou dělané na to aby vydržely déle, než je na ně záruka. Takže ty 3 roky je víc, než s čím výrobce počítal.

Víte, čemu se říká "kurvítko" ;)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]