Zdravím, mám pračku se sušičkou (v jednom) značky Hisense a poslední dobou se mi stává že po 30 minutách sušení se mi sušička zastaví a zahlásí mi chybu F17. (Praní funguje normálně, jen při sušení se to vždy zastaví). Nevíte někdo co F17 znamená? V manuálu mám snad všechny možné Chyby od F01 až po F24 ale F 17 tu nemám.
Podívejte na dvířka, zatlačte, chyba by měla zmizet. Bývá to zámek dveří,... nedovřeno... nebo taky problém se zámkem. Taky může znamenat problém se sušením...Pokud v záruce, pak záruční servis; jinak běžný servis... doplněno 29.03.21 21:11: Ještě jsem našel toto pro F17: Během sušení F17 jsem sundal vrch a ze zásuvky na prací prášek vycházely dvě černé gumové trubky, jedna z trubek byla zalomená, takže neprotékala správně, posunul jsem potrubí tak, aby se správně otevřely a kabel je svázal takže to nebylo ohnuté. Od té doby jsem neměl žádné chybové kódy. Snad to pomůže. Žádný F17 v příručce dodané se strojem, který mi připadal zvláštní. Odsud removeandreplace.com/...
Tak nakonec jsem musel volat servis. A problém byl v ucpaném chlazení sušičky, při sušení se tudíž topné těleso nestíhalo ochlazovat a tepelná pojistka tudíž zastavila sušení. Proto praní fungovalo normálně a sušení jelo 30 minut a vyplo se to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.