Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba F17

Od: branko odpovědí: 2 změna:
Zdravím, mám pračku se sušičkou (v jednom) značky Hisense a poslední dobou se mi stává že po 30 minutách sušení se mi sušička zastaví a zahlásí mi chybu F17. (Praní funguje normálně, jen při sušení se to vždy zastaví). Nevíte někdo co F17 znamená? V manuálu mám snad všechny možné Chyby od F01 až po F24 ale F 17 tu nemám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Podívejte na dvířka, zatlačte, chyba by měla zmizet. Bývá to zámek dveří,... nedovřeno... nebo taky problém se zámkem. Taky může znamenat problém se sušením...Pokud v záruce, pak záruční servis; jinak běžný servis...
doplněno 29.03.21 21:11: Ještě jsem našel toto pro F17:
Během sušení F17 jsem sundal vrch a ze zásuvky na prací prášek vycházely dvě černé gumové trubky, jedna z trubek byla zalomená, takže neprotékala správně, posunul jsem potrubí tak, aby se správně otevřely a kabel je svázal takže to nebylo ohnuté. Od té doby jsem neměl žádné chybové kódy. Snad to pomůže. Žádný F17 v příručce dodané se strojem, který mi připadal zvláštní. Odsud removeandreplace.com/...

branko
hodnocení

1x
Tak nakonec jsem musel volat servis. A problém byl v ucpaném chlazení sušičky, při sušení se tudíž topné těleso nestíhalo ochlazovat a tepelná pojistka tudíž zastavila sušení. Proto praní fungovalo normálně a sušení jelo 30 minut a vyplo se to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]