Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS lokátor

Od: michalbc® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den přátelé,

Může mi někdo poradit s výběrem vhodného GPS lokátoru pro jízdu na čtyřkolce pro skupinu dětí, kteří sbírají po cestě wapointy?Potřeboval bych sledovat jejich pohyb v terénu, tak abych měl přehled, pokud by výrazně sjeli z trasy. Napájení může být klidně ze samotné čtyřkolky tj. 12 V. Zobrazení jejich polohy pak u mne v telefonu, nebo PC.

Díval jsem se na heureku a recenzí je velmi málo...

Díky všem !

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dej jim s sebou mobil a sleduj polohu na Googlu.

doplněno 30.03.21 07:26:

Telefon s daty, GPS a účtem Google, ke kterému máš přístup.

Povolit na něm (nezakázat) sdílení polohy

Na svém telefonu si spustíš (ev. stáhneš z obchodu) "Najdi zařízení" a zadáš tam ty přístupové údaje...

hodnocení

0x

Co nějaké hodinky z GPS

alza.cz/...

hodnocení

0x

Na taky ucel je zbytocne objavovat teplu vodu, nejaky lacny mobil by som im dal na tento ucel.

hodnocení

Děkuji prátelé za odpovědi.

Obě varianty jsou možné i když recenze ohleně GPS lokace na hodínkách je velmi nepřesná i několik km, tak nevím.

Ještě mi tedy prosím poraďte jakým způsobem, resp. kterou ideálně aplikací na telefonu lokaci provedu...Jde mi tedy o variantu telefon- telefon

Díky !

hodnocení

0x
Poněkud dražší, ale funkční řešení je Garmin.
Garmin umí Live Track a Group Track.
Na mapě tedy může někdo (komu to dovolíte a nazdílíte) vidět online vaší polohu, případně polohu dalších lidí ve skupině vč. naplánované trasy.

nas
hodnocení

0x
Ma tobyt online(realtime) nebo staci po šichtě to zkouknout
hodnocení

Online, kdyby vybočili z trasy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]