Nejste přihlášen/a.
Dd, babička má v mobilu ještě klasickou velikost SIM karty. Chci jí koupit nový tlačítkový mobil, ty jsou však již na micro a mini karty. Chtěla jsem nechat oříznout její SIM kartu v prodejně operátora, ale babi si už po létech nepamatuje PUK atd., číslo nemá na smlouvu - má na něm ale mimořádně výhodný tarif, který už operátor léta nenabízí, opomněl ho ale zrušit, takže ho má stále nastaven - řekli mi, že když se jim kartu nepovede říznout, o číslo přijde, tím i o tarif.
Jak řešit? Jsem laik. Děkuji.
Co to je za hloupého operátora (nebo teda pracovníka na pobočce) že nedokáže převést tel. číslo z klasické karty na novou kartu? Já mám jedno a to samý číslo na dvou SIM kartách.Jenom nesmí být zapnutý oba mobily současně-pak se to ,,hádá,,.Tak proč to nejde u té SIMky babičky to přehodit na novější SIM? A PUK jsem k tomu ani nepotřeboval.
Dobrý den. Máma měla také tu velkou SIM. Kupoval jsem jí nový mobil a tam už byla mikro SIM. To jsem věděl už když jsem ho objednával. Takže když jsem ho vyzvedával na pobočce, zašel jsem hned vedle k operátorovi (Vodafone) a ten mi kartu přehrál na novou s tím, že ta stará co byla v mobilu se do 10 minut deaktivovala a aktivovala se ta nová. Z té nové jsem vylomil velikost micro a bylo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.