Nejste přihlášen/a.
Zdravím..Takže mám problém s mikrofonem, když volám s kamarády na (skype), tak si stěžují na zvuky (ve hře, v počítači,v hudbě)třeba, když si pustím písničku a vypnu si bedny(tak já tu hudbu neslyším)..ale oni ji slyší(kamarádi na skypu)..jak to? Mám samotný mikrofon..(je úplně nový)Díky za každou odpověď.
Přesně to samé mi dělala dementní zvuková karta. Od té doby co jsem si koupil zvukovku do PCI (hraje fakt úžasně), tak tyhle problémy nemám.
doplněno 25.12.12 01:04: No jo, vypnout hudbu. Ale co když ji dotyčný chce poslouchat? Já doporučuju koupit zvukovku do PCI (stačí nějaká oklo 2 stovek) a ten zvuk je oproti integrovaným "sra**ám" o hodně lepší. Vím o čem mluvím, sám jsem měl ten samý problém, ale SoundBlaster mě zachránil.
No jo. Vy vypnete bedny, jenže právě, že jen ty bedny. V počítači ta hudba "hraje" pořád.
Takže buď stopnout přehrávač nebo ztišit/vypnout zvuky ve Windows softwarově. Ovládací panely - Zvuky, zvuková zařízení. Případně můžete mít ikonu zvuku přímo na liště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.