Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání monitoru

Od: hoge* odpovědí: 3 změna:
když filmuji pc monitor díky kmitočtu bliká, dá se to např. ve stříhacím programu nějak odstranit, zamaskovat? Nebo napr. v kamere?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
hodnocení

0x
Vim, ze bude tato odpoved trosku zcestna, ale nepouzivat nahravani monitoru. Pokud potrebujete nahrat dej na monitoru, jsou vhodnejsi pouzit programy, ktere nahravaji jakykoliv dej na monitoru

hans*
hodnocení

0x
No podle toho jakou máš kameru já mám starou Sonku D8 a tam je nějakej filtr(už si nepamatuju kterej)a ten když jsem zapnul tak mě to neblikalo.

hodnocení

0x
Vlez na www.stahuj.cz a tam si stahni nějaký program co natáčí plochu, pro tento účel to je nejlepší, jinak na to blikání jak tu někdo psal tak mrkni do funkcí kamery jestli teda nějaký navíc má:) a zkoušej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]