Zdravím a mám dotaz mám namontované pohybové čidlo a dochází k spínání světel vždy když je venku větrno ale kolem čidla pohyb není dokonce jsem čidlo i přelepil páskou a stále se při větru spíná. Jinak bez pásky funguje jak má krom při větrném počasí...
Typ, výrobce, CENA? Levné tento problém mohou mít, pokud je z drahých, pak reklamace (pokud v záběru čidla nejsou, větve stromů nebo kymácející se ve větru předměty...) Nejde nasměrovat PIR s menším dosahem, mimo pohybující se věci...?
doplněno 28.03.21 14:26: Takže to vypadá na "rádiové čidlo " tedy ne PIR; zkuste nastavit menší citlivost, někdy pomůže odstínění alespoň alobalem ze směru, odkud je problém... Dejte pro jistotu ještě typ čidla...vycházím z toho, že nepomůže ani zalepení, jak píšete... Koordinaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.