Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohybové čidlo

Od: panam odpovědí: 3 změna:
Zdravím a mám dotaz mám namontované pohybové čidlo a dochází k spínání světel vždy když je venku větrno ale kolem čidla pohyb není dokonce jsem čidlo i přelepil páskou a stále se při větru spíná. Jinak bez pásky funguje jak má krom při větrném počasí...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toto som mal v byte. Ziadny prievan, domace zviera. Nahodne spinalo chodbu, v noci atd.

Pomohla vymena cinskeho noname "zazraku" za znackovy vyrobok s dvojnasobnou cenou. Ziadne falosne zopnutia sa uz nekonaju.

hodnocení

0x

Buď jsou proti sluníčku větve nebo něco jiného, co se ve větru pohybuje nebo do čidla táhne.

hodnocení

0x

Typ, výrobce, CENA? Levné tento problém mohou mít, pokud je z drahých, pak reklamace (pokud v záběru čidla nejsou, větve stromů nebo kymácející se ve větru předměty...) Nejde nasměrovat PIR s menším dosahem, mimo pohybující se věci...?

doplněno 28.03.21 14:26: Takže to vypadá na "rádiové čidlo " tedy ne PIR; zkuste nastavit menší citlivost, někdy pomůže odstínění alespoň alobalem ze směru, odkud je problém... Dejte pro jistotu ještě typ čidla...vycházím z toho, že nepomůže ani zalepení, jak píšete... Koordinaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pohybové čidlo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]