Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradil by mi někdo "jakési" spínací hodiny nejlépe do "zásuvky", ale takové, které bych jedním tlačítkem Zapnul a oni byly sepnuté nejméně 5 – 6 hodin (dle nastavení) a netopil jsem v kanceláři celý víkend, když tam nejsem( když je zapomenu kamna vypnout a netopily tam celý víkend?). Nevím pod jakým názvem je mám hledat?Prosím poraďte. Nebo to musím bastlit?
A tohle?
Inteligentní časově řízená zásuvka, která po uplynutí nastavené doby provozu (15 min. - 8 hod.) automaticky a spolehlivě odpojí připojené spotřebiče od sítě (např. horkovzdušné ventilátory, žehličky, čerpadla, kopírky, kávovary a mnoho jiných spotřebičů energie).
Požadovaná doba provozu se dá jednoduše nastavit jediným tlačítkem.
Mám doma VIPO VS 2. Vyrábělo se více druhů v Liberci mechanické časové spínače VIPO. Byly buď do fotokomor jako minutovníky nebo na 9 hodin Vipo-extra, a jiné. Nastavilo se od 20 minut až do 9 hodin pro vypnutí. Červený čudlík aktivovat, černý vypnout. Snad někde na bazarech dohledat. No, nepomohl jsem.
Asi nejlevnější s odpočtem času - Voltomat Spínací zásuvka s časovačem za 190 Kč bauhaus.cz/...
Týdenní spínací hodiny.
Odkaz nechce fungovat. Zadej do Googlu "týdenní spínací hodiny".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.