Zdravím, kdo mi poradí jak odblokovat mobil Lenovo Vibe na všechny operátory, Sim kartu jsem zkoušel Tesco, vypnul jsem na ní pin v jiném mobilu ale marně, budu muset zajít do servisu? Děkuji za odpověď.
Takže jsi našel ( v lepším případě, nechci říct ukradl),mobil který ti nepatří, s pomocí rádců z minulé otázky se do něj dostal a teď řešíš blokaci kterou udělal majitel přes policii u operátora. Moc hezký. Operátor už dneska blokuje v síti jen kradené mobily a to prostřednictvím imei. Víc ti radit nebudu, zlodějinu nepodporuju. Dokázal bych ti poradit apku na změnu imei identifikátoru ale pravidla fóra to zakazují a doufám, že to neudělá žádný jiný dobrák.
" mobil Lenovo Vibe"... to jste vy, co zapomněl PIN pro odemknutí mobilu před nějakým dnem? Takže už ...odemčeno? A k otázce, je opravdu blokovaný pro jině operátory? Dnes koupím u kteréhokoli operátora a vložím SIM konkurence a jede...Není tam jiný problém? Odkud ho máte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.