Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám elektrickou kytaru, kombo, sluchátka, kondenzátorový mikrofon a PC. Chtěl bych to zapojit tak, abych nemusel pořád přepojovat jedny sluchátka z komba do PC a zároveň potřebuju mít zvuk kytary a mikrofonu vedený do PC (náhrávání, looper). Problém ale je, že potřebuji ve sluchátkách slyšet zvuk z kytary i PC a zvuk z PC nesmí jít jako normální vstup do mixu aby nešel zase zpátky do výstupu mixu. A nějak to nemůžu vymyslet.
Napadlo mě to tak, že bych koupil mix, který má u vstupu možnost zapnout zvuk z tohoto vstupu do výstupu nebo sluchátek. To by bylo asi úplně nejlepší.
Máte někdo nějaký jiný nápad, popřípadě zkušenosti?
Jaký mix byste doporučili? Chtěl bych mít mix s efektovým procesorem (hlavně delay, reverb), minimálně 3 vstupy.
Děkuji, dobré odpovědi rád ohodnotím.
Ochotný člověk - probere s vámi možnosti, cenu nakonec mírně sníží... Mockrát mi dobře poradil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.