Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mixeru - kytara a mikrofon

Od: destik* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám elektrickou kytaru, kombo, sluchátka, kondenzátorový mikrofon a PC. Chtěl bych to zapojit tak, abych nemusel pořád přepojovat jedny sluchátka z komba do PC a zároveň potřebuju mít zvuk kytary a mikrofonu vedený do PC (náhrávání, looper). Problém ale je, že potřebuji ve sluchátkách slyšet zvuk z kytary i PC a zvuk z PC nesmí jít jako normální vstup do mixu aby nešel zase zpátky do výstupu mixu. A nějak to nemůžu vymyslet.

Napadlo mě to tak, že bych koupil mix, který má u vstupu možnost zapnout zvuk z tohoto vstupu do výstupu nebo sluchátek. To by bylo asi úplně nejlepší.

Máte někdo nějaký jiný nápad, popřípadě zkušenosti?

Jaký mix byste doporučili? Chtěl bych mít mix s efektovým procesorem (hlavně delay, reverb), minimálně 3 vstupy.

Děkuji, dobré odpovědi rád ohodnotím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hudebnicentrum.cz/...

Ochotný člověk - probere s vámi možnosti, cenu nakonec mírně sníží... Mockrát mi dobře poradil.

destik*
hodnocení

Děkuji za tip, zeptám se tam.

jirib
hodnocení

0x
Obyčejný mixpult za 1500,- a nastavíš si co potřebuješ.
Pokuď jsi technicky zdatný,jde to i přes lepší zvukovku v počítači...
destik*
hodnocení

Doporučíte mi prosím nějaký konkrétní? Myslím že za 1500 neseženu s FX procesorem. A jde o to, že potřebuji nějaký co umožňuje přepínat u každého vstupu jestli půjde do sluchátek a výstupu.
jirib
Pokuď nemáš na mix za 5.999,- tak hold bez efektů...
Ale určitě to zvládne i lepší zvukovka(externí) do pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]