Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil a lte

Od: ludva106 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám rok starý mobil ale nepodporuje tu novou síť nebo co to je prostě aby mi šla data a internet. Chci se zeptat jde to nějak předělat aby to šlo nebo si mám koupit nový mobil? Je mi líto zase vyhazovat peníze když je jak nový. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Tenhle telefon Vám bude dál normálně fungovat. Podporuje 4G.

hodnocení

1x

Tohle

myphone.pl/...

Síť

2G [MHz]850/900/1800/1900

3G [MHz]900/2100

4G LTE [MHz]800/850/900/1800/2100/2300/2600

hodnocení

0x

LTE podporují mobily už hezkých pár let. Při způsobu tvého vyjadřování bych se šel zeptat do obchodu kde byl mobil koupený (v nouzi třebas do obchodu mobilního operátora). Pokud jsi nekoupil nějaký šunt z x-té ruky, tak to bude nejspíše nějaká chyba v nastavení.

motak
hodnocení

0x
Co je to za telefon?

ludva106
hodnocení

Hammer energy 2

ludva106
hodnocení

Určitě tohle je specifikace přímo toho co mám.
Mobil a lte

hodnocení

0x
Jako novou síť asi myslíte 5G, ale ta ještě není nijak moc rozšířená a plno telefonů ji nepodporuje. Vy hlavně potřebujete podporu 4G (označováno jako LTE), protože 3G sítě budou brzy vypnuty.
Pokud vás mobil umí 4G/LTE, můžete být v klidu, internet vám pořád normálně fungovat bude. A podle specifikací to umí.

hodnocení

0x

Telefón podporulu LTE má,ako tu už bolo uvedené. Zamerajte sa na sim kartu,či je určená pre LTE. Tú vám operátor vymení. Potom je to už len v nastavení smartfónu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]