Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro směny

Od: rotorod® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
Neznáte, nemáte někdo aplikaci na android na směny, že týden ranni, týden odpolední, vikend volno...
Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Znam jen toto
smenar.cz/...
Jde to snad i prevest do google kalendare.
111®

to je dobrý fakt, i pro blbý...protože obrázkový...

hodnocení

3x
Takovouhle aplikaci neznám. Ovšem jsem tvor zvídavý a tak mě zajímá, co by to vlastně mělo umět? Co by to v telefonu mělo dělat?
joudic*
ja vlastne taky nechapu k cemu by to bylo, ale asi proste jen prehled smen, a la skolni rozvrh

hodnocení

2x

Takovou "aplikaci" jsem používal už před 30 lety, když o mobilech ještě nikdo nic nevěděl. Jen jsem si vymyslel sytém střídání směn (vy už ho máte vymyšlený) a za pár minut jsem měl vytvořenou kostru "aplikace", kterou jsem pak upravoval podle dovolených, nemocnosti apod. Žádný Android ani Smartphone jsem na to nepotřeboval*zed**smich*

111®
hodnocení

0x

Jsem taky chodil ranní a odpolední a bez aplikací, v letech 70tých..

V 70 letech jsem chodil do školy pondělí až pátek,co čtrnáct dní i v sobotu

hodnocení

0x

Zřejmě Pracovní kalendář jako aplikace. Zde je.

hodnocení

ferax.děkuji.
Ano zapamatovat si, že po ranní je odpolední a zase naopak je jednoduché. Ale když je starší člověk, kterému tahle apka pomúže, a když plaánuje něco za pár týdnu nebo měsícu, nemusí počítat jak bude dělat, ukáže apka. To na vysvětlenou těm, co se ptají na co to je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]