Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční myčka

Od: patrik1 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, na myčce nádobí Bosch SMV58N31EU se mi po zapnutí rozbliká kontrolka vody a leštidla. Nic víc nesvítí ani na nic dalšího nereaguje. Voda do myčky neprotéká. Hadice je bez přelomení, filtry aquastopu jsou čisté, průtok vody je dostačujicí a leštidlo doplněné. Polistirenový plovák na spuštění aquastopu je v nespuštěné poloze v suchu. Prosím o radu co s tím.
Dotaz jsem zasílal i na servis Bosch odpověď byla :
Může být problem s ohřevem nebo sušením, případně chyba rozhraní.
Doporučuji návštevu technika.
Technikovi by jsem se chtěl vyhnout.

Nefunkční myčka
Nefunkční myčka #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Hlásí nějaký kód poruchy? Kolikrát symboly bliknou? Popis poruch z Reichu: forum.teamhack.de/...

Popisy podobných poruch v němčině: google.com/...

Prozkoumejte, co o tom napsali a pak dejte kdyžtak vědět, zda jste se odvážili jít do opravy, nebo ne.

hodnocení

4x

Zkuste, zda není zlomený kabel ve dveřích. tady poruchu popisují - forum.teamhack.de/...

Nechodí data mezi hlavní řídící jednotkou a tou co je v horním panýlku dveří. Chybí li komunikace, tak blikají ony dva symboly. Je to sice od símenzácké myčky, ale mají stejného dodavatele elektroniky, takže i popisy závad budou stejné.

patrik1
hodnocení

Opravdu to byl cvaknutý drátek u dveří. Mockrát Vám děkuji

Jsem rád, že se povedlo. Můžete sem dát fotky? U známého totéž dělal zasolený konektor. Data, co tam běhají nemají žádnou páru, jsou to jen změny napětí, tam se taková závada přímo nabízí. P.

berger*

Rusofile,na to,že jste mi tu kdysi ptal,že se tím nežívíte...*zmateny* *palec2*

Na život vlastní mámy přísahám, ať mi noha odpadne pokud lžu, že mne to FAKT neživí. Ostatně jako promovaný kultůrní antropológ nemůžu mít vyhl. 50 ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]