Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod 8 mm film na video

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Mám rodinné filmy na formátu 8mm černobílé i barevné a chtěl bych je přenést na video. Chtěl bych to provést takto : Před promítací plátno bych postavil na stativ kameru, která ukládá obraz na mini DVD a promítaný obraz bych takto sejmul. Nebo mi někdo poradí lepší způsob?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Bude to fungovat,ale kvalita nic moc.Relativně nejvyšší kvality docílíte projekcí na matnici optického hranolu, která je snímána CCD čipem.Na to jste jistě při pátrání po vhodném způsobu digitalizace narazil.

hodnocení

Chtěl bych to provést svépomocí :)) Optický hranol mají jen profesionálové a ti si ten převod nechají sakra dobře zaplatit!

Hodil jsem kameru na stativ a spouštěl ji dálkovým ovládáním. Kvalita nic moc, ale digitalizované se to dobře stříhá.
Nevím tedy jak by to vypadalo přes ten hranol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]