Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad

Od: zdrezniccentru odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenost s používáním el.dečky proti bolesti zad?Je to vůbec k něčemu.Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbbbb
hodnocení

0x
Zada prohrat a pak masaz nebo cviceni je na zada to nejlepsi.Pokud mate vazne potize tak az po vysetreni lekarem.

id
hodnocení

0x

Mám raději nahřívací polštářek do mikrovlnky. Jsou s různými náplněmi - obilí, rýže, voňavé s bylinkami, slupky atd, ale ve výsledku je to jedno. Za 1,5 minuty mám polštářek nahřátý, dlouho vydrží teplý a nemusím spát na el. šňůře.

warma
hodnocení

0x

Zdravím,

viz @id, taky mám ráda nahřívací polštářky, nemusím řešit šňůru. Případně když nemám polštářek, dá se nahřát malý ručníček položený položený např. na poklici s kastrůlkem vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]