Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do telefonu s rozbitým displayem

Od: petrmalek1 odpovědí: 7 změna:
Zdravím, nedávno se mi na telefonu rozbil displej tak, že jen svítí zeleně, ale vůbec nereaguje, měl jsem tam v SMS jedno důležité telefonní číslo, není nějaká možnost, jak se tam dostat? Třeba promítnout obrazovku v PC nebo něco takového? Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nechat vyměnit displej. Nejjednodušší řešení.

ladis*
hodnocení

2x

Pouzivat iphone a zapnout zalohu na icloud.

1) pouhym nastavenim zrcadlie vsechny zpravy (sms) na iPad a/nebo

2) pri ztrate nebo havarii ci kradezi jen zapnete novy iphone, prihlasite se na apple id a stahnete zalohu, mate svuj iphone zpet se vsim vsudy...

jinak samozrejme kazda rada draha - vymenit displej :)

Asi jste v sms mel telefon na servis :)

Třeba to není iPhone. A všechny tvé rady je třeba aplikovat před rozbitím displeje. Teď už jsou málo platné.

ladis*

Mylis se. Viz predposledni veta.

Jinak ano, to byl tip pro lidi, co jednak breci, ze jim staci android a pak se divi... ja jeste nevidel androida s takovym ekosystemem a vubec.

ted jsem vytahnul 11 let stary ipad 2 (druha generace) prihlasil se a postahoval do nej stare hry treba jako prince of persia a dalsi co uz ani nejsou na appstore a jak jede... Taky videa pres ivysilani a filmy pres sosac...

bohuzel aplikace youtube uz nejede (ios9), youtube jde jen pres webove rozhrani, ale videa jedou jak za mlada...

ale do sluzeb apple se mohu prihlasit impo 11 letech a stahnout zalohy :) )

chtel bych videt 11 let stary android :) ) neboli kdyz si umis vybrat, tak ty veci od Apple ani nejsou drazsi, vzhledem k tomu, co odvedou, iPhone 4S z 2011/12 jsem mel snad do predlonska a slapal. Nevidel jsem takhle dlouho funkcni android, nikdy :) ) A pokud vlastnis akcie apple, tak ti nedela problem si to koupit (i kdyz ano, na prvnimpohled je to drahy, treba iPhone 12 pro za 29990, jenze ty fotky z nej uz mi na nej vydelaly, a on je jen o 3000,- drazsi nez verze bez pro, kdyz odectu pamet... takze ten supr objektiv a fotak je jen o par korun drazsi a to se vyplati)...

riva
hodnocení

0x

Pokud se SMS ukládají na SIM kartu, tak kartu vyndat a dát do funkčného mobilu.

Téměř na 100% nemá SMS na SIM. Neznám dnešní mobil, který by to primárně dělal, zvlášť s kapacitou SIM karty 25 zpráv.

hodnocení

0x
Zálohovat, zálohovat, zálohovat. Tedy teď už je na to pozdě. Můžeš to říkat každému, ale někteří na to prostě musí přijít sami. Co už jsem se zachraňoval dat z vadných disků i polomrtvých mobilů... Bez jakékoliv zálohy. Přitom strašně důležitá data, roky udělané práce, a budou to mít na jednom externím disku, který pořád tahají s sebou, než jim jednoho krásného dne spadne na zem. Přitom zálohu na cloud dneska nabízí snad každý mobil.
No, pokud nefunguje displej ani dotyk, tak se obávám, že bez výměny displeje na to můžete zapomenout. Leda byste měl nainstalovanou aplikaci jako třeba MyPhoneExplorer a na mobilu trvale spuštěnou, což pochybuju. Případně nějakou aplikaci na vzdálený přístup a ovládání telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]