Nejste přihlášen/a.
Poradí mě někdo,jak mám propojit Mikro-audio-systém SAMSUNG s počítačem pomocí kabelu AUX?Ráda bych si nahrála do počítače audiokazety a nevím si s tím rady.Mikrosystém jsem kupovala v -aukci-,prodejce mi tvrdil,že to jde a kabel AUX mi přidal.Zatím se mi to nepodařilo,prosím,pokud mi někdo dokáže poradit,vysvětlete mi to podrobně a ,,polopatysticky".
Moc děkuji předem.
Doležalová
Na mikrosystému je vstup AUX INPUT označený červeně a bíle pro dva stejně barevně rozlišené -banánky-propojovací kabel končí jedním- banánkem-šedivým.Takže je jasné jak zapojit kabel do mikrosystému,ale nevím,kam zapojit tu šedivou koncovku do počítače.Omlouvám se,že se nevyjadřuju odborně.Používám tutoPoradnu poprvé,kdyby bylo možné vložit k upřesnění fotografii zadku počítače,kde jsou připojeny reproduktory,kde jsem měla po poradě připojen i skype(teď ho mám odpojený)-možná by jsme se lépe domluvili.Moc děkuji za váš zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.