Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit Mikro-audio-systém s počítačem

Od: janika* odpovědí: 6 změna:

Poradí mě někdo,jak mám propojit Mikro-audio-systém SAMSUNG s počítačem pomocí kabelu AUX?Ráda bych si nahrála do počítače audiokazety a nevím si s tím rady.Mikrosystém jsem kupovala v -aukci-,prodejce mi tvrdil,že to jde a kabel AUX mi přidal.Zatím se mi to nepodařilo,prosím,pokud mi někdo dokáže poradit,vysvětlete mi to podrobně a ,,polopatysticky".

Moc děkuji předem.

Doležalová

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak ten kabel vypadá, popiš jeho koncovky.

Většinou je ale AUX vstup na té mikrověži a ty potřebuješ výstup. To by se dalo realizovat za pomocí sluchátkového výstupu anebo přítomného linkového výstupu Line-out

petr123*
hodnocení

2x

AUX by ti byl k tomu, pokud by sis naopak zvuk z počítače chtěla pustit přes repráky věže.

K tomu co potřebuješ si běž do elektry koupit kabel, který má na obou koncích konektor stereo jack ("džek" ;) ), na věži ho zastčíš do konektoru na sluchátka, na PC vstup na mikrofon.

janika*
hodnocení

Moc děkuji-udělám to tak.

janika*
hodnocení

Na mikrosystému je vstup AUX INPUT označený červeně a bíle pro dva stejně barevně rozlišené -banánky-propojovací kabel končí jedním- banánkem-šedivým.Takže je jasné jak zapojit kabel do mikrosystému,ale nevím,kam zapojit tu šedivou koncovku do počítače.Omlouvám se,že se nevyjadřuju odborně.Používám tutoPoradnu poprvé,kdyby bylo možné vložit k upřesnění fotografii zadku počítače,kde jsou připojeny reproduktory,kde jsem měla po poradě připojen i skype(teď ho mám odpojený)-možná by jsme se lépe domluvili.Moc děkuji za váš zájem.

No a to je právě to, co jsem psal. Na mikrověži je AUX Input, tedy VSTUP z externího zdroje. Ale potřeba je výstup! Pokud má mikrověž alespoň sluchátkový výstup, propojení by bylo možné. K tomu bude potřeba kabel, který bude mít na obou stranách tu šedou koncovku (JACK):

obchod.bell-technology.cz/...

janika*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]