Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Glikemické hodinky

Od: cvrcek* odpovědí: 5 změna:

Existují prosím glikemické hodinky , abych nemusel mít čip na vyditelném místě na těle? děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Glykemii si měřím glukometrem. Ten si můžete koupit, případně ho dostanete od svého DIA lékaře. Lancetou se píchnete do prstu, kapku krve naberete na proužek zastrčený v přístroji. Na displeji se Vám ukáže hodnota cukru v krvi.

Glukometr má paměť, takže se nedá švindlovat, paní doktorka pak vidí opravdu, jaká kdy glykemie byla. Zítra Vám přístroj vyfotím a dám sem fotku, abyste viděl, co si musíte sehnat.

Váš dotaz, týkající se hodinek, mi není jasný. Jaga.

doplněno 20.03.21 09:54:

Tak tady je ten přístroj. Zeptejte se svého lékaře, zda si ho máte koupit, či zda Vám ho dá. Já jsem ho dostala.

Glikemické hodinky
Glikemické hodinky #2

kepler*
hodnocení

0x

Co je to glikemické? Znám pouze glykemii, což je obsah glukózy v krvi. Ta se dá zjistit pouze změřením vzorku krve, například glukometrem. Necháš se bodnout do prstu lancetou, kapičku krve naneseš na testovací proužek zasunutý do přístroje a na displeji se ukáže výsledek.

cvrcek*
hodnocení

Moc děkuji za odpověď, ten jsem dostal nedávno také, ale hledám, jesti už neexistuje nějaké chytré zařízení, abych si nemusel zapichovat čip na viditelné místo. Jinak teď s tím čipem je měření super.

liska5
hodnocení

0x

Hledala bych mezi chytrými náramky. Viděla jsem více typů, které měří tlak, počet spálených kalorií, monitorují spánek, počítají kroky, tep... ale s glykometrem? Tak to nevím...Tady půjde hodně o přesnost, jen tak něco bych nekupovala. Muselo by to být schválené. Ptala bych se ve zdravot. potřebách, lékárnách.

hodnocení

0x

Nejsem si jista, jestli tím "čipem"nemyslíte senzor. Poraďte se na diabetologii, jaký způsob kontroly glykemie je pro Vás nejvhodnější (lékař bude vycházet z Vašich laboratorních hodnot). Inzulínová pumpa dává pacientovi do určité míry svobodu, ale není vhodná pro každý typ.

medtronic-diabetes.cz/...

medtronic-diabetes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]