Nejste přihlášen/a.
Existují prosím glikemické hodinky , abych nemusel mít čip na vyditelném místě na těle? děkuji za odpověď.
Glykemii si měřím glukometrem. Ten si můžete koupit, případně ho dostanete od svého DIA lékaře. Lancetou se píchnete do prstu, kapku krve naberete na proužek zastrčený v přístroji. Na displeji se Vám ukáže hodnota cukru v krvi.
Glukometr má paměť, takže se nedá švindlovat, paní doktorka pak vidí opravdu, jaká kdy glykemie byla. Zítra Vám přístroj vyfotím a dám sem fotku, abyste viděl, co si musíte sehnat.
Váš dotaz, týkající se hodinek, mi není jasný. Jaga.
Tak tady je ten přístroj. Zeptejte se svého lékaře, zda si ho máte koupit, či zda Vám ho dá. Já jsem ho dostala.
Hledala bych mezi chytrými náramky. Viděla jsem více typů, které měří tlak, počet spálených kalorií, monitorují spánek, počítají kroky, tep... ale s glykometrem? Tak to nevím...Tady půjde hodně o přesnost, jen tak něco bych nekupovala. Muselo by to být schválené. Ptala bych se ve zdravot. potřebách, lékárnách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.