Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý telefon

Od: jakaco odpovědí: 3 změna:
Schválně mě zajímá jak vám práskl display na mobilu? Me se to nikdy nestalo a nechápu lidi co to mají praskle každou chvíli.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednou se mi to taky povedlo. Mnohokrát mi spadl, ale vždycky jsem ho chytil na nohu nobo aspoň přibrzdil. No a jednou jsem se ohýbal pro psovo dílo a mobil mi vypadl z kapsy. Jako vždy jsem pod něj strčil nohu. Jenže v tu chvíli pes cuknul za vodítko, já mobil nechytil a ještě jsem na něj trochu šlápnul ...

Svítil jsem si mobilem pod auto, v tu chvíli mi vypadl. Spadl přímo na displej asi z 10cm a celý praskl. Bylo to prvně, co mi kdy displej praskl. Dotykové telefony mám od roku 2009, od té doby si kupuji každé 2 roky nový a minulý rok bylo to první prasknutí.

72mona
hodnocení

0x

Ještě nikdy. Ale co se říká? Nikdy neříkej nikdy. Chvíli jsem používala pouzdro tzv. knížečku, takže i to pomohlo. Teď už ne. Párkrát mi ho smetl kocour pod stůl, naštěstí na koberec. Taky jsem si ho málem přisedla, to by nevydržel určitě*smich* A někdy prostě selže jemná motorika. Ovšem znám i expertku, co s iphonem mrskla přes celou místnost, když byla naštvaná. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]