Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit humus z aplikací?

Od: vanasi® odpovědí: 2 změna:
Ach jo,pokud nainstalujete jakoukoli aplikaci zdarma,tak je plná humusu.Nejdříve otevřu jako zip,a odstraním všechny ty play ,service,analitics,pak složku kotlin atd.Pak dám nainstalovat.Pak to hodím do lucky patcheru a odstraním obrovské množství oprávnění jako taobao,swof4,bussines,ark,com.google,oomadj,agoo,facebook,alibaba,abtest,ploys,atd.Také jsem zjistil,že ve složce data/data se vytváří složka database,kde je úplně okopírovaný celý android,moje hesla,účty,fotky,adresy www,složky,atd,to se pak odesílá na jejich server.Pozor na aplikace zdarma.Jak tento humus odstranit?Nejni na to nějaká aplikace?Nebo jak?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Asi nějaké zvláštní aplikace, když se to týká všech, ale vím, že takové existují. A Lucky Patcher mezi ně asi tak trochu patří taky.

Co to odstranit co nejčistším Androidem bez zbytečností, nesmyslů a možná i kradených aplikací? ;)

anon65534
hodnocení

0x

Stačí neinstalovat takovéto odpady. Aplikace s otevřeným zdrojovým kódem takovéto problémy nemají (a kdyby měli lze je snadno odstranit). Třeba AuroraStore ze kterého jdou stahovat aplikace přímo z google play ukazuje jaké sledovací a analytické funkce aplikace má pokud jde o něco jen trochu známějšího.

Jinak ke složce kotlin. Kotlin je tak trochu programovací jazyk které je již delší dobu "preferován" googlem pro vývoj aplikací a dost pochybuji že by aplikace ze které něco (manuálně) smažete fungovaly správně/bez chyb. Osobně jsem párkrát zkoušel takto upravit pár her abych měl jinačí soundtracky a nikdy se mi to nepovedlo (čímž neříkám že to je nemožné, jen že tomu moc nevěřím a jdu hned vyzkoušet).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]