Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jestli se dá nějak nastavit fungování aplikací na pozadí? Nemám zaplý spořič baterie, vyházel jsem všechny aplikace z "omezení používání na pozadí" v sekci "baterie" a nic nepomohlo. Problém, který řeším je načítání již spuštěných aplikací. Příklad: Spustím email, int. prohlížeč (dále jen Firefox) a třeba otevřu nějaký dokument v pdf. Nyní chci třeba kopírovat nějaký text z Firefoxu do emailu, zmáčknu ikonu čtverečku (myslím jedno z troj-tlačítka ve spodní části) ukážou se mi spuštěné aplikace, kliknu na náhled obrazovky - email, který je zobrazen ve stavu, v jakém jsem ho opustil a ejhle - bílá obrazovka emailu, který se znova načítá. Chci si info ověřit na pdf, zase zmáčknu čtvereček, zase vyjedou náledy obrazovek - spuštěných apkikací, kliknu na náhled pdf, a opět : pdf-ale bílá obrazovka a zase načítání již jednou otevřeného dokumentu, který v náhledu byl zobrazen správně, tak jak jsem ho nechal na pozadí. Dokonce, když bych dokument nechal otevřený na pozadí déle, třeba 5 min a více, už se mi neotevře vůbec a musím znovu do složek, vyhledat a znovu otevřít od nuly. . . To přece úplně postrádá smysl mít aplikace spuštěné na pozadí, když se neustále znovu loadují, s tím se nedá vůbec pracovat. . Nejlepší je, když vyplňujete nějaký formulář a data potřebujete kopírovat z jedné aplikace do druhé, to je potom peklo, kdy se modlíte, jestli se aplikace načte správně a jestli se vůbec načte, protože vyplňovat pak něco takového od nuly, jenom proto že po šestém přehození aplikace se špatně načte na začátek, s čistými řádky... to si řeknete jen "paráda" (ironicky slušně). . Nemám nainstalovanou žádnou aplikaci na čištění ram. Možná víte o nějakém nastavení, které by pomohlo. Děje se to u všech aplikací, takže by se nemělo jednat o špatnou funkci aplikací samotných, spíše to vypadá na něco systémového. Uctivě děkuji předem za rady a nápady...
(Early)oom killer. Nevim zda to pomuze: Nastaveni,bat+vykon,aplikace: Zde mas seznam. U kyzenych po kliknuti vybrat Ze 4 moznosti prvni:zadne omezeni
mtan
Omezenou nemám žádnou aplikaci, dokonce i ty, které jsem omezené měl a vůbec s problémem nesouvisely (běžně nepoužívané), těm jsem omezení také odebral, to jsem zkoušel jako první.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.