Prosím vás, já mobilovy antitalent potřebuju poradit. Používám teď Messenger Light a je to Teda pěkně na hovno protože mi nefunguje klasický ... Jednoho dne se mi prostě klasický messenger odhlasil, a nelze se mi do něj znovu přihlásit ... Své heslo znám. Stále se mi zobrazuje přihlašování a hned na to odhlašování a nelze se do aplikace dostat. Již jsem zkontrolovala aktualizace, restsrtovala telefon, reinstalovala aplikaci, znovu si i měnila heslo, aplikace Facebook funguje normálně... Zkoušel se mi do aplikace messenger přihlásit manžel na svůj účet a přihlásil se tam bez problémů okamžitě ho to přihlásilo... Samozřejmě jsem se zkoušela i přihlásit já na jeho zařízení na messenger a opět stejný problém jak na mém zařízení, aplikace mi napíše přihlašování a ihned na to odhlašování. Mě to přihlásit nelze ale ostatní se v pohodě přihlásí.. Klasický přes PC se přihlásím v pořádku ale na aplikaci messenger mi to nejde. Na netu sem četla že ještě když máš plné úložiště tak může mít aplikace problém... Já mám využitych asi 40 gb úložiště z 125 Děkuji za každou radu, mě se na to včera dívalo asi 5 lidi, a nikdo nepřišel na to co s tím je tak jestli se s tím Treba někdo z vás nahodou nesetkal ♀ Zkoušeli jsme snad vše ale nefunguje to... Díky moc za rady ☺
Jestli se nehádají dvě aplikace. Oba messengery, nebo antivir.
lb
Nehadaji, Lite jsem si nainstalovala až mi přestal jít klasický messenger a antivir tam žádný nemám ♀ snad nikomu se to ještě nestalo, ale já nevím co s tím mobilem to také není... Ale děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.