Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nainstalovat na dálku aplikaci do telefonu?

Od: nuk odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

chci nainstalovat jednu aplikaci, abych mohl svému dědečkovi pomoc ovládat jeho nový chytrý telefon, ale bohužel bydlí v jiném okrese a není možné se za ním stavit a aplikaci stáhnout přímo do telefonu. Znám jeho účet Google a na PC mě nabízí stáhnutí na daný mobil, ale mám strach, že se aplikace pouze stáhne a nebude možné nastavit potřebné nastavení dané aplikace, aby mohla fungovat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím že by Vám pomohla tato aplikace

Lze nainstalovat na dálku aplikaci do telefonu?

hodnocení

3x
Vy máte správně TeamViewer, dědovi přes Google Play nainstalujete na dálku tuto aplikaci play.google.com/...
Bude muset aplikaci spustit, proklikat
se počátečním odsouhlasením, odswipovat rady a stáhnout si doplněk pro ovládání (jinak jen uvidíte jeho obrazovku, ale nemůžete ovládat) a vrátit se zpět do aplikace.
Potom vám sdělí jeho ID můžete se k němu připojit. Posoudit, jestli to děda zvládne musíte už vy.

hodnocení

2x

Pokud máte počítač, pohodlnější je ovládat z počítače. Český návod:

svetandroida.cz/...

nuk
hodnocení

0x
Ano, přesně tuhle jsem si já stáhl do svého mobilu, ale teď musím stáhnout druhou dědovi, tak nevím, zda to lze stáhnout na dálku, když se musí nahlásit ID, abych mohl ovládat jeho mobil na dálku.

hodnocení

0x

Stačí spustit Google Play na počítači, přihlásit se jeho údaji, najít aplikaci a dát nainstalovat do zařízení. Bude to chtít ještě jednou heslo a během několika vteřin se mu nainstaluje (pokud má připojená data).

Lze nainstalovat na dálku aplikaci do telefonu? #2

nuk
hodnocení

Jak se jmenuje ten doplněk?

play.google.com/...
TeamViewer Universal Add-On
nuk
hodnocení

Může to být i tento?

Lze nainstalovat na dálku aplikaci do telefonu? #3
Pro starší verzi Androidu (7) bude pravděpodobně tohle ta správná, ale vyzkoušeno nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]