Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka tece spodem

Od: kristynka* odpovědí: 4 změna:
Opet se na vas obracim. Ted jsem prala (pracka stara 1 mesic) a zjistila jsem, ze malinko vytekla spodem. Po ohledani jsem zjistila, ze zrejme trosku vytekla voda z bubnu, ale fakt malinko. Koukla jsem pod pracku a tam pidi louzicka. Takze ted se ptam, co s tim? Nebo byl spatne zavreny buben?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak my máme vědět, co se vlastně stalo? Musíte to vyzkoušet. Vytřete loužičku do sucha, Zkuste opět něco vyprat (buben dobře zavřete). Přitom sledujte, zda neteče voda kolem dvířek nebo jinudy.

kristynka*
hodnocení

Jasne, ale ja se predem radeji zeptam, zda nekdo nema zkusenost, od toho snad tento web je ne?
Ano, budu sledovat pracku, diky!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se, jak dobře je utěsněné víčko u filtru vypouštěné vody (po vypuštění vody by mělo být okolo víčka sucho). Další možnost je, že není zcela utažená nějaká hadicová spona (např. u vypouštěcí hadice). U nové pračky bych nějakou zásadní závadu způsobenou stářím (opotřebením) nehledal. Zdravím!

doplněno 13.03.21 16:41:

kristynka - pokud to teče opravdu jen málo, tak to nechte být a on to časem "utěsní" vodní kámen a nečistoty. Není to sice košér, ale mohlo by se to takto utěsnit (nebude to velká netěsnost). Dávejte zatím pod pračku hadr a bude to vyřešeno (než se to zatáhne, resp. zaroste).

kristynka*
hodnocení

Vse je suche, filtr jsem cistila nedavno (pracka hlasila chybu), vicko je utazene, nikde zadna voda. Spis to vidim na ten buben. Moc dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]