Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-Cigareta výběr atomizéru

Od: ms* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nevím jestli to píšu správně semhle, ale tak zkusím štěstí. Už nějakou dobu odvykám od kouření pomocí e-cigaret. Zakoupil jsem Aramax Power, ale nevím moc mi nevyhovuje. Můžete mi někdo kdo má zkušenost doporučit tank na mtl vapování, který bych nasadil na baterku od Aramax Power? - zhruba kolem 500Kč. Jde mi hlavně o chuť a takový ten pocit z normální cigarety, takže liquid aby tam šel v poměru 70PG/30VG. Díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Pomer PG/VG nema s "pocitem z cigarety" nic spolecneho. Ten ovlivnuje prichut, sila a typ nikotonu a predevsim zarizeni samotne. PG nese chut, VG mnozstvi dymu a zahustuje, pomer se voli podle typu atomizeru ciste proto, aby neprotekal a zaroven se stihala spirala/mesh zasobovat.
Aramax Power je super zarizeni, na to jak je jednoduche funguje skvele, ale je na DL, takze jsi koupil nevhodne.
Jestli chces neco podobneho normalni cigarete, kup si nejaky pod system, treba Smok Nord Pod 2 je fakt dobry, nebo Innokin sceptre. Do toho napln s niktinovou soli 20mg, prichut dle libosti a budes spokojeny.
Jestli nevis co s baterkou z Poweru, klidne ji koupim, pred mesicem mi odesla.
ms*
hodnocení

No tak proto chci víc PG kvůli chuti.

ms*
hodnocení

Pujdu asi do JOYETECH CUBIS D19

ms*
hodnocení

nebo Joyetech Cubis 2

re4zon
Vic jak 50 pg je uz moc ridky a tece. A kdyz mas kvalitni atik, chuti mas az az i se 100% vg. Kup co chces, ale na tvem miste bych si prosel videorecenze. Jsou lepsi atiky nez to cos vybral.
ms*
hodnocení

No dobre tedy 50/50. Jaky bys mi tedy doporucil?

re4zon
Ciste na mtl nejaky Nautilus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]