Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svářecí invertor Asist

Od: doutnak® odpovědí: 10 změna:
Zdravím všechny příznivce svařování:) Chci si koupit invertor Asist AEIW 140-DC2 Máte s tím někdo zkušenosti? Je to krám,anebo dobrá svářečka? Na netu jsem NENAŠEL kloudné recenze.. vlastně žádné..Jen popis

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

1x
Už jen ta cena napoví. Je to krám, ale to neznamená, že na občasné svařování by to nestačilo alespoň to nezabere místo ve skříni :) recenze nejsou?!?

youtu.be/...
kenav

Pocitej s tím že hodnoty které nastaviš a ukazuje to jsou ve skutečnosti polovicni.v

hodnocení

Dobře.Díky..Tak JEDNA recenze by tedy byla.. Chci s tím svařit konstrukci z lešenářských trubek,tak snad to bude gut.. Poloviční hodnoty? Takže to dává jenom 70A teda?
kare
Nemáte za co :)

hodnocení

0x

Nejspíše jsou "papírové hodnoty" trochu nadsazené. Realita bude taková, že udávané proudy budou nižší.
Ale na hobby svařování kolem domu bych ji klidně koupil. S elektrodami do 2,5mm by měla svářečka fungovat OK.
Pokud nemáte se svařováním zkušenosti, doporučuji pro začátek rutilové elektrody. Až to časem budete "mít v ruce", můžete zkusit bazické.

hodnocení

Díky.S elektrodou jsem začátečník..Jinak jsem kdysi vařil ceočkem a autogenem.Ale to je nebe a dudy Četl jsem, že na rutilky je potřeba vařit mínusem a kostřit plusem..Je to pravda?
zam
12.03.21 11:51

Je

Ano, je to tak: u rutilových elektrod se připojuje držák elektrody (elektroda) na - a svařovaný předmět na +.
U bazických elektrod je to obráceně.

hodnocení

Díky Tak v tom případě je to super svářečka! Elektrody, které k tomu dali jsou dle hledání J422 bazické,tak vařily celkem dobře (+na+ a - na -) Ale to jsem nevěděl napoprvé!

krtek6
hodnocení

0x

od téhle značky bych si nekoupil nic...to je takovej aušus, že se divím, že to jde do prodeje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]