Zdravím všechny příznivce svařování Chci si koupit invertor Asist AEIW 140-DC2 Máte s tím někdo zkušenosti? Je to krám,anebo dobrá svářečka? Na netu jsem NENAŠEL kloudné recenze.. vlastně žádné..Jen popis
Dobře.Díky..Tak JEDNA recenze by tedy byla.. Chci s tím svařit konstrukci z lešenářských trubek,tak snad to bude gut.. Poloviční hodnoty? Takže to dává jenom 70A teda?
Nejspíše jsou "papírové hodnoty" trochu nadsazené. Realita bude taková, že udávané proudy budou nižší. Ale na hobby svařování kolem domu bych ji klidně koupil. S elektrodami do 2,5mm by měla svářečka fungovat OK. Pokud nemáte se svařováním zkušenosti, doporučuji pro začátek rutilové elektrody. Až to časem budete "mít v ruce", můžete zkusit bazické.
Díky.S elektrodou jsem začátečník..Jinak jsem kdysi vařil ceočkem a autogenem.Ale to je nebe a dudy Četl jsem, že na rutilky je potřeba vařit mínusem a kostřit plusem..Je to pravda?
Díky Tak v tom případě je to super svářečka! Elektrody, které k tomu dali jsou dle hledání J422 bazické,tak vařily celkem dobře (+na+ a - na -) Ale to jsem nevěděl napoprvé!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.