Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sphero inteligentní koule - kde koupit?

Od: milisek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, našla jsem zajímavou hračku Sphero. Bohužel na oficiální stránce sphero.cz ji zatím ještě neprodávají, na heurece jsem našla cca 5 prodejců, ale nikdo je nemá skladem (sice májí napsáno, že ano, ale telefonicky jsem to ověřovala a nemají je skladem). Víte někdo o kamenném obchodě, kde by je měli a nebo budu muset ještě vyčkat a koupit oficiálně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Domena sphero.cz neexistuje, natoz aby to byla oficialni stranka ...

Oficialni stranky jsou gosphero.com/... nicmene v cechach ji sezenete taky, napr :

cool-mania.cz/...

milisek*
hodnocení

Nevím, já to našla zde facebook.com/... a i to Sphero.cz mi jde, píšou tam že bude brzy. Na tom coolmania jsou to podvodníci, nemají to skladem, byť to právě píšou.

Divne, uz mi frci taky. Nicmene je to nova a pomerne draha hracka, takze kdyz rikate, ze jste obvolala vsechny eshopy, co jste nalezla a nikde nemaji naskladneno, tak bych se divil, kdyby to nekdo mel nabidkou v kamenem obchode.

Na aukru ji nekdo prodava , tak zkuste oslovit jeho ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]