Dobrý den. Jednou jsem tady psala otázku že mu nejdou stahovat aplikace. Vždy když si něco chci stáhnout napíše mi to "Něco se pokazilo. Zkuste to znovu." Ale já wifi normálně mám a už mě nic nejde stahovat 2 týdny. Jediná věc která mě napadá že by to způsobila je ta že jsem si jednou chtěla stáhnout hru a kvůli ní jsem vymazala pár aplikaci které jsem ani nevěděla na co jsou a asi od té doby mi nic nejde stahovat. Nemůže být nějaká aplikace takhle na stahování? A kdyžtak kde bych jí mohla najít. Nevím kde jsou odinstalovane aplikace
V podobných případech pomáhá tovární nastavení - totální vyčištění telefonu a instalace jen nově potřebných.
Pokud máte android třeba 4.4 - tak hodně aplikací už ho nepodporuje a nebudou fungovat. Ale to by napsalo jinou hlášku. Tady bych viděl na nějakou chybnou aktualizaci nebo omylem blokování služby, odinstalaci něčeho potřebného... To vše je naštěstí zálohováno právě v části továrního nastavení.
Pokud máte možnost, uložte si před tím všechny kontakty (synchronizace na googl účet...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.