Namísto značek nám nejprve napište svůj rozpočet, pozorovací vzdálenost a převažující zdroj přijímaného signálu a využití TV. Mimochodem proč zrovna tyto značky? JVC je turecký lowend, u Hisense už se dá najít něco obstojného.
jirkaby*
Cena max. do 15 tis. rozlišení 4K, úhlopříčka 50 palců, ale nechci Samsung. Tu jsem teď měl 5 let a odešla.
Sledujete TV spíše ve dne nebo večer a sledujete TV i z úhlu? Je to důležité pro jeden z podstatných parametrů TV a to je typ panelu. IPS panel - větší pozorovací úhly, jasnější obraz, horší podání černé nebo VA panel - horší pozorovací úhly, nižší jas, ale lepší podání černé a obecně tmavých scén. Ještě bych se přimlouval za přímé podsvícení panelu /Direct led/ kdy je větší šance na rovnoměrně podsvícení obrazovky. Podívejte se na stránky avmania.cz kde je výborné diskusní fórum ohledně výběru TV.
Ja Oravu nemam, ale par jsem jich videl. A fakt ne, dekuju pekne. Za 8 litru dejme tomu, ale za 15 se da uz koupit slusna televize a ne tahle hruza. A jen pro presnost, ostatni kritizujes za predsudky a sam patris do kategorie "vim prd, ale koupil jsem si to a budu to cpat vsem".
Nedávno mne navštívil kamarád, co si pořídil dvakrát dražší tv. Koukal a divil se. Chválil a Oravou byl překvapený. Mám ji čtvrtý rok, jsem nadšený a proto doporučuji. Za 15 tis kolega radí, že je to úplně jedno. Já doporučuji za 9 a jsem špatný. Nerozumím tomu.
Já si vybral na standardní koukání tuto značku, která mi při přepnutí ukáže na pár vteřit hodně informací. Třeba datum, čas, co dávají, jak dlouho to ještě poběží, v kolik začne další pořad, co to bude.
Samozřejmě že ne vše potřebuji vědět najednou. Některé televize to neumí.Jelikož používám 4 televize, tak vítám tuto možnost.
(Ještě kdyby všechny ovladače měly podobná tlačítka)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.