Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakované sms s odkazem google.com

Od: wendys odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
už si nevíme rady, babičce na tlacitkovy telefon bez internetu téměř každý den chodí sms, pokaždé z jiného čísla, zprávy jsou typu:
Existuje mnoho sexy divekwww.google.com
Super Multi novinka! Až 3 nadobkuwww.google.com
Hrací automaty vyhrát penízewww.google.com
Vůbec nevíme co s tím, operátor nám řekl, ze máme číslo zablokovat a nemůže pro nás nic udělat, jenže to je každý den jiné číslo.
Nemá s tím někdo zkušenost?

Opakované sms s odkazem google.com
Opakované sms s odkazem google.com #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z podobných důvodů jsme tchyni změnili tel. číslo (samozřejmě s jejím souhlasem). Od té doby je pokoj.

Zajímavé je, že ta dvě čísla z fotek nejsou mezi obtěžujícími, nebezpečnými apod. Dosud nejsou evidovaná.

hodnocení

3x

Nedávno jsem řešila stejný problém. Zavolala jsem operátora, okamžitě změnil číslo, ještě mi dal vybrat a jinak výše kreditu zůstala. Jsme u Vodafonu.

wendys
hodnocení

Děkuji za tip :)

hodnocení

3x

Ano jsme v Čechách kde si mnozí podnikatelé a firmy ulehčují život na úkor svých zákazníků, že?

V tomto případě bych číslo telefonu nikdy neměnil a začal bych bojovat s tím, kdo dovoluje aby mě tyto obtěžující SMS byli doručovány proti mé vůli.

Protože nelze z tohoto nepodrobného popisu poznat tohoto odesílatele SMS zpráv, tak Vás ani nemohu navést přímo na tohoto kořenového odesílatele těchto SMS zpráv.

V jiných státech je toto chování již trestný čin, v ČR poměry neznám.

Měnit telefonní čísla, kvůli obtěžujícím SMS a tím se sebepoškozovat je obrovská neúcta Vašeho telefonního poskytovatele k zákazníkovi.

Proto podejte oficiálně stížnost Vašemu poskytovateli telefonních hovorů, a rovnou mu sdělte, že si budete stěžovat dále, což je buď Ombudsman a nebo rovnou Český Telekomunikační Úřad, který je kompetentní k řešení těchto problémů.

Pokud chcete zaslat přímé kontakty dejte vědět.

wendys
Děkuji moc za radu :) zkusím tedy ofiko stížnost směřovanou k operátorovi a uvidime. Dekuju ještě jednou.

wendys
hodnocení

Jojo, to bylo první co jsem hledala, ale těch sms je tolik a pokaždé jiné číslo a žádná shoda :( tak to asi budeme taky muset koupit novou sim :(

jiricek74v
hodnocení

0x

Dobrý den, matka má stejný problém (dokonce stejný mobil), dá se s tím tedy něco dělat nebo jenom vyměnit sim kartu?

Díky Jirka

wendys
Dobrý den, nakonec jsem babičce koupila novou simku, musela odvolat všechny kontakty atd atd atd a za 3 dny zprávy začaly chodit znovu, na t-mobile mi nijak nepomohli a ze oni za to nemůžou, ze si máme zrušit odběr na stránce, kde jsme to zadali… vůbec je nezajímalo, ze internet na telefonu není a číslo nikde nebylo poskytnuto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]