Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem řešila stejný problém. Zavolala jsem operátora, okamžitě změnil číslo, ještě mi dal vybrat a jinak výše kreditu zůstala. Jsme u Vodafonu.
Ano jsme v Čechách kde si mnozí podnikatelé a firmy ulehčují život na úkor svých zákazníků, že?
V tomto případě bych číslo telefonu nikdy neměnil a začal bych bojovat s tím, kdo dovoluje aby mě tyto obtěžující SMS byli doručovány proti mé vůli.
Protože nelze z tohoto nepodrobného popisu poznat tohoto odesílatele SMS zpráv, tak Vás ani nemohu navést přímo na tohoto kořenového odesílatele těchto SMS zpráv.
V jiných státech je toto chování již trestný čin, v ČR poměry neznám.
Měnit telefonní čísla, kvůli obtěžujícím SMS a tím se sebepoškozovat je obrovská neúcta Vašeho telefonního poskytovatele k zákazníkovi.
Proto podejte oficiálně stížnost Vašemu poskytovateli telefonních hovorů, a rovnou mu sdělte, že si budete stěžovat dále, což je buď Ombudsman a nebo rovnou Český Telekomunikační Úřad, který je kompetentní k řešení těchto problémů.
Pokud chcete zaslat přímé kontakty dejte vědět.
Dobrý den, matka má stejný problém (dokonce stejný mobil), dá se s tím tedy něco dělat nebo jenom vyměnit sim kartu?
Díky Jirka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.