Může mi někdo poradit jak provést synchronizaci mobilu sonyericsson T630 s PC.Nainstaloval jsem XTND conectPC a ovladače s CD,mám propojení kabelem R232 do portu COM 2.V návodu je řečeno,že jakmile se propojí MT s PC tak automaticky začne synchronizace(nezačne nic)Když ručně spustím XTNDconectPC a zadám synchronizovat,objeví se mi hlášení"No detect to phone"(nemůžu najít telefon)Ve správci zařízení je port com2 nainstalován a funkční.Zkoušel jsem snad vše ale bezůspěšně.Pořád mi to hlásí"No detect to Phone"pomůže mi někdo tento problém vyřešit?
Používám také FMA ale mám s tím potíže. Mobil Sony Ericsson + kabel USB DCU11+ PC Win XP Home SP2. Mobil se s PC propojí ale nejde přenos Download do PC ikona je šedá. Přitom nejdou download jenom u věcí vyrobených uživatelem (fotky, zvuky, video) u file z továrny to jde. Chvíli jsem to u alespoň u fotek provozoval tak, že ve vlastnostech souboru fungoval náhled, který se přenesl sám do složky FMA/pic. Víc jsem s tím nezmohl a tak jsem přešel na od SonyEricsson doporučovaný Phone Monitor jako rozšíření Průzkumníka, který přenáší jenom soubory bez dalšího ovládání telefonu. Kdybys měl nějaký nápad co dělat byl bych rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.