Nejste přihlášen/a.
Ne! Při zatížení fází by vyskakoval chránič!
Nesedí barvy vodičů. Ta tlustá modrá je spíše šedá fáze?
Neodpovídají průřezy vodičů! Ty fáze jsou tlustší než přívodní a odvodní pracovní nulák!
Hroznej bastl. Spodní průchodky nemají matice a netěsní. Rozvaděč neplní IP!
...
Krom toho značka Kanlux je u strojků v rozvaděči hroznej shit.
Poslední vodič bez kabelové průchodky...
Ach jo...
A chybí modrá návlečka, která odlišuje PEN od PE vodičů kór, když mají společnou šínu.
Kutil, zedník, atd...
Tykej mi
Co je správné a chválihodné je pracovní proud chrániče. Je dobře naddimenzovaný a zvolený 63A a pod ním 3x16A + 1x16
Ale z té 1x16 se mi zdá, že vede CYKY 1,5... no raději už nekoumám dál, nebo toho najdu víc...
Měl by tam být 1x10 k vůli té CYKY 1,5 (porovnávám 1,5 a 2,5 mezi sebou na svorkovnici od oka).
V každém oboru se najde nějaký příštipkář, co svému oboru dělá ostudu, ale zde se mi nedaří věřit tomu, že to dělal kvalifikovaný pracovník. Dle mého názoru zase jeden poučený laik a nebo nepoučený?
Pokud jsou pouzity minimalne 2,5 mm2 vodice, tak neni podstatne, ze privod je "tlustsi".
Jak je co zapojeno resp. kam a proc vede z fotky nerozpoznam, to by byla spekulace.
Kanluxe pouzil bud kutil anebo elektrozednik narychlo z OBI, elektrikar by nechtel na tohle drzet zaruku a v zaruce to jezdit opravovat.
Ps: ohledem spojeni PE a N zalezi, kde je bod rozdeleni.
Na chranici, vsimnite si modry vstup do chranica a potom skupinu modrych spojenych s vystupom z chranica.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.