Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice BEKO teče ze dna?

Od: martinabern odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jsem trochu zoufalá, a tak si jdu pro radu. Mám kombinovanou lednici BEKO s mrazákem dole. Všimla jsem si malé louže u lednice, a při důkladnější kontrole jsem zjistila, že je mrazák zespod orosený (jdou vidět kapičky na dně z vnější strany), které kapou na podlahu. Lednici jsem odsunula, vše vytřela, ale za něklik dní tam byly kapky znova. Nevíte, čím to může být? Odtoková díra v lednici je normálně průchozí, lednice chladí a mrazák normálně mrazí, jak má.

Předem děkuji všem za rady, nerada bych lednici vyhodila, je 3 roky stará..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Žádná izolace není dokonalá a tak je normální, že se nějaká ta vlhkost na chladnějším povrchu sráží. Ale nevěřím tomu, že by té vhlkosti bylo tolik, aby dělala louže. Jinak za normálních okolností se voda z automatického odmrazování odvádí na takovou pánvičku nad kompresorem, kde je teplo a voda se odpaří. Někdy ale nestíhá, což se mi stávalo hlavně v létě, kdy je vlhčí vzduch a loužičky se tvořily. Je to sice trochu nepříjemné, ale není to závada.

bisciak
Nám teče od samého začátku v lednici je kaluž a pod lednici rovněž hadičky vyčistím a každý týden se to opakuje.

kedar76
hodnocení

0x

dobrý den, mě to dělo taky ofrost Beko těsně před dvouletou zarukou přijel servisak a řekl že je to neopravitelny odtokova tubice zamrzala špatna izolace vratily penize a koupě nové .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]