Nejste přihlášen/a.
Máme tenhle digitální radioubudík (tuším že byl z Lídlu) a "byl od něj ztracen" manuál. Vzhledem k tomu, že ruční ladění moc intuitivní není, nejsem schopen jej naladit na požadované stanice. A na netu jsem nikde od něj manuál nenašel. Jedná se mi hlavně o individuální ruční naladění požadovaných stanic. Automatické ladění se mi daří, ovšem naladí se mi prvních dostupných 10 stanic (má 10 pamětí, i když jsem se někde dočetl, že by jich mělo být 20), ale těch 10 stanic pouze od počátku frekvence a i se špatnějším signálem. Takže pokud tyto špatné chci odstranit a nebo naladit stanice na vyšších frekvencích, toto se mi nedaří. Stačilo by mi, pokud jej někdo má a dokáže jednoduše popsat, popsat tedy jak se provádí to ruční ladění pro jednotlivé předvolby. Nejlépa pak tedy ten manuál. Dík za reakce a rady.
já zadal celý název, vypadl na mne Lidl-servis, tak jsem zkusil zadat znovu název , ale ctělo to jen číslo, tak jsem zkusil číslo a vyplivl návod...
lidl-service.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.