Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 9

Od: xyautor* odpovědí: 4 změna:

dobrý večer

při propojení telefonu s audiosystémem v autě (opel meriva) přes bluetooth je zvuk i při maximálním zesílením slabý... uměl by někdo poradit, kde hledat nápravu? děkuji, jiri

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Nastavení dvou přístrojů, každé zvlášť. V autě musíte nastavit také, pokud máte v telefonu na max.
Mimochodem, telefon má asi tři možnosti nastavení hlasitosti pro výstupy: oznámení, budík, hovor... Co auto? Nejde zesílit manuálně při hovoru?
Mé 20 let staré auto si hlasitost takto nastavenou pamatuje.
xyautor*
hodnocení

díky za reakci, se starým telefonem, klasickou nokii, jsem neměl sebemenší problém, tady se mi nedaří to doladit...

jurajjuraj*
hodnocení

2x

taky mam redmi note 9 a funguje bez problemu, hlasitost na smobilu mam vzdy na max a v aute si to ovladam uz jen sadou auta, tam se taky nastavuje hlasitost

xyautor*
hodnocení

tak jsem ještě raz kontroloval nastavení hlasitosti telefonu, dal jsem vyzvánění se zprávami a hlasitostí hovoru (je to pohromadě) na maximum, přizvonění to hrozně řve :)... ale jak půjdu do auta, vyzkouším, také díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]