Nejste přihlášen/a.
Nazdar - hledám radu,jak naladit předvolby na videorekordéru Philips VR-454/55.Vím-je to dnes už zastaralý přístroj,ale je funkční a je mi líto jej vyhodit.Když jsme jej koupili,nějakým zázrakem se mi to podařilo,ale teď,i když se snažím postupovat podle návodu,mi to nejde.Musí být zapnutý TV přístroj,a pokud ano,má být nastavený na AV? Co by se mělo objevovat podle jednotlivých kroků na displeji rekordéru,abych viděl,že postupuji správně?Rád bych občas něco nahrával,ale bez správného nastavení jsem "nahraný".Pokud si ještě někdo ví rady s tímto přístrojem,budu rád za srozumitelný postup.Děkuji za pochopení a radu.
Signál TV je analogový,zavedený do rekordéru.Rekordér je s TV přijimačem propojen koaxiálem a kabelem CINCH(audio-video).Menu rekordéru se na obrazovce TV nezobrazuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.