Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naladění předvoleb na videorekordéru

Od: horec* odpovědí: 3 změna:

Nazdar - hledám radu,jak naladit předvolby na videorekordéru Philips VR-454/55.Vím-je to dnes už zastaralý přístroj,ale je funkční a je mi líto jej vyhodit.Když jsme jej koupili,nějakým zázrakem se mi to podařilo,ale teď,i když se snažím postupovat podle návodu,mi to nejde.Musí být zapnutý TV přístroj,a pokud ano,má být nastavený na AV? Co by se mělo objevovat podle jednotlivých kroků na displeji rekordéru,abych viděl,že postupuji správně?Rád bych občas něco nahrával,ale bez správného nastavení jsem "nahraný".Pokud si ještě někdo ví rady s tímto přístrojem,budu rád za srozumitelný postup.Děkuji za pochopení a radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Video nema menu na obrazovce TV? Chytate jeste analogovy signal? Video je s TV propojeno koaxialem nebo scartem? R.

horec*
hodnocení

Signál TV je analogový,zavedený do rekordéru.Rekordér je s TV přijimačem propojen koaxiálem a kabelem CINCH(audio-video).Menu rekordéru se na obrazovce TV nezobrazuje.

raadek*
Pokud se pamatuju, tak videa bez menu na obrazovce TV nemela slozite ladeni programu. Muzu vam pouze doporucit - Naladit na televizi v pasmu UHF analogovy signal videa. Proste pustite film a naladite video v televizi pres koaxial, pak budete mit jistotu, ze se video na televizi zobrazuje. Pote budete muset znovu podle navodu videa zacit ladit programy. Nema nahodou automaticke vyhledavani a ukladani programu? Jestli se to nepovede, zbyva pouze pomoc syna, souseda, kamarada. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]