Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnuti lednicky

Od: renatakokoskov odpovědí: 4 změna:
Dobry den na inzerat jsem si koupila statsi lednicku s tim ze mi pan rekl ze funfuje.prevazeli jsem ji polozenou ,doma jsem ji nechala 3 hodiny stat nez jsem ji zapla ma 2 kompresory...mrazak funguje v pohode ale poradne nechladi muze to byt tim ze jsem ji zapla brzy?je mozne ze zacne chladit postupne az se uplne uatali?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

3 hodiny jsou málo - má stát alespoň 24 hodin. Pokud se zapne brzy, může se stát, že olej kompresoru bude i tam, kde být nemá a může dojít k jeho zničení...

renatakokoskov
hodnocení

Pokuk ji vypnu a necham 2 dny vypnutou muzu to jeste zachranit?diky

Pokud kompresor běžel bez oleje a zadřel se, tak už mu nepomůže bohužel ani deset dní...

renatakokoskov
hodnocení

Naznak chlazeni tam byl ...ja
Jako laik to poznam jestli se tzadrelo uz ted a nebo az to zapnu znova?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]