Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestalo jít několik kanálů na satelitu..má vliv mráz?

Od: petrraa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, od včera mi nejde několik málo kanálů na satelitu (astra), například TV Nova, nebo Nova Action, ale třeba Nova +1 jde, ale hodně kostičkuje, u kanálů co nejdou to píše, že není signál at zkontroluji kabel. ČT 1, ČT2, Prima a dalěí ty jdou v pohodě.

Nevíte co za tím může být? Může být něco namrzlého na parabole? Začlo to včera po té velké sněhové nadílce. Děkuji Petra.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejspíš parabola plná sněhu.

petrraa
hodnocení

to ne, sníh na ní není. Napadlo mě, jestli se nedostala voda někam ke kontaktům a nezamrzla. Divný je, že některé kanály ale jdou pěkně, jen ta Nova

Taktéž může být o malý kousek hnutá parabola. Nejlepší by asi bylo zavolat někoho, kdo na to má věci, aby vše proměřil.

Těch pár dnů se bez Novy dá naprosto v pohodě žít. O nic nepřijdeš, neboj.

petrraa
hodnocení

Tak už to jede:) Měl jste pravdu, byl v tom sníh. Ve spodní třetině paraboly bylo ještě tochu sněhu, což bylo vidět až z venku, očistila jsem to a už to jede:) Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]