Nevím jak teď ale ještě před covidem hodně lidí přešlo k upc. Dělal jsem instalace upc, nestíhal jsem. Na internet O2 hodně lidí nadávalo. A ti, kteří od upc odešli k 02 se dřív nebo později zase vrátili.
"Udajne to pry ma caste vypadky "...To je tak široký pojem jako když řeknu že udajně některá auta jsou poruchová.Záleží kde bydlíte jakou máte přípojku,na jaké páteři atd...Já mám TV od O2 a nepamatuju si že bych měl výpadek ale kamarád na druhém konci města si stěžuje že mu to blbne,Prostě nejde jednoznačně odpovědět.Ale píšete že máte že Vám to nabízejí ZDARMA tak nemá cenu to řešit zkusíte a hotovo...I když dnes ZDARMA už nikdo nic nedává a tyhle firmy už vůbec ne.
kenav
Tu lokalitu chapu,mam sluzbu internet +pevna + tv za 0 kč a to od 4.1.Potrebuji k tomu stb a ten stoji pres 3000kc a v tom je asi ta cena.Asi to chce vyzkouset,dat ale tuhle cenu jen za zkoušku?
re4zon
Stb neni potreba. Staci podporovana tv, pocitac nebo cokoliv s androidem. Kdyz to bude ok, da se pak dokoupit stb dodatecne. Jen bych si dal pozor, aby to jejich zdarma bylo trvale a ne ze po trech mesicich prijde faktura na dalsich pet stovek mesicne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.