Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní aplikace

Od: mob odpovědí: 15 změna:
Kdo se vyznáte v mob.aplikaci, chcete-li přidat zařízení do smart banky, musíte stáhnout aplikaci znovu i do toho dalšího mobilu/tabletu? Nebo jaký je postup?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

3x

Zařízení si musite přidat a aktivovat v internetovém bankovnictví.

hodnocení

0x

Záleží asi nejvíc na bance. V KB to tuším je o nastavení / přidání přístroje v internetovém bankovnictví.

doplněno 10.02.21 08:51:

Pokud nemáte na telefonu stejný google a sinchronizaci účtů, mělo by to na každém telefonu v konkrétní aplikaci jít nastavit. Brání vám něco to vyzkoušet?

mob
hodnocení

V IB vím, že se musí přidat, ale potom se objeví aplikace automaticky v přidaném telef.? Už rovnou k použití bez nového stahování?

V každém mobilu zvlášť se musí nainstalovat aplikace pro el. bankovnictví.

mob
hodnocení

Díky! Jestě by mě zajímalo, jestli se dá nastavit různé použití - v jednom mobilu aktivní a v jiném pasivní?
mate59

Nevím,co myslíte aktivní,pasivní,ale apka smartbankingu pojede na oboch stejně.

mob
hodnocení

Aktivní nastavení je volba i s peněžními převody, pasivní je jen k náhledu bez aktivních operací. U některých bank se umožňuje výběr použití apky.

Moc by pomohlo, kdyby jste prozradil o jakou banku se jedná.
Třeba u KB pokud si k aplikaci el. bankovnictví nenainstaluji a nezprovozním druhou aplikaci KB Klíč, tak neudělám žádný aktivní pohyb na účtě, tzn. mám jen pasivní přístup k účtu.

mob
hodnocení

Nevím jak to pomůže, ale jde o banky Air a Equa. Obě tyto banky umožňují aktivní nebo pasivní volbu pro smart apku. Na smartmobilu mám nastavenou aktivní funkci, 2.tablet kromě IB může mít třeba jen pasivní náhled do apky? (jen info).

Pomůže to v tom, že každá banka to bude mít trošku jinak a těžko Vám radit, když nevíme o jakou banku se jedná.

Teď tedy víme že je to Air Bank a Equa bank.
Proč se nás ale ptáte zda je možný aktivní a pasivní přístup do těchto bank, když si sám odpovídáte že to víte?

mob
hodnocení

Ale nevím zda lze ke stejné stažené apce na dvou různých mobilech (tabletech) nastavit různé funkce (1.aktivní, 2.pasivní)- už je to jasné?

Sám tyto banky nemám, takže nevím, není nic jednoduššího než to vyzkoušet. !
Stát Vás to nic nebude. :)

Sice také nevím, ale proč nenapíšete dotaz na banku? Tam odpoví nejlépe a jak mám vyzkoušené u Air, tak docela rychle.

jm
Za tu sinchronizaci bych zasloužil ban :-D
SYNCHRONIZACI
mob
hodnocení

Z banky telef.info 2x, ale nejednotné, operátoři zřejmě nezkušení, tady to asi taky nikdo neví- je to nevyzkoušené a já nechci znovu stahovat a instalovat zbytečně i když to asi nakonec budu muset udělat. Ale ještě zkusím ten dotaz do banky emailem *co*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]