Nejste přihlášen/a.
Pochybuji, že budete spokojen. Bezsáčkové vysavače jsou špatný nápad, protože sice nemusíte kupovat pytlíky, ale mohu potvrdit, že vypucovat ten cyklon je pěkně špinavá práce realizovatelná jen za větru směřujícího do polí a ideálně za použití kompresoru a ofukovací pistole. Taky rouška, nebo ideálně respirátor FFP3 přijde vhod.
To není teorie, tchýně ho má, čistím ho ob týden - protože mám ten kompresor..
I když - my taky doma máme spoustu havěti (2 kočky, 2 psi, králík atd) a manželka minulý týden koupila Bissel - no přišlo mi to jako ,,motorový koště´´ ale ono to funguje, taky to nemá sáčky, jenže on je to takový menší vodník, takže čištění spočívá ve vylití a vymytí nádrže a občas máchnu i ten váleček. Ale proti klasickému suchému bezsáčku je to naprostá pohoda.
Mám zkušenost s bezsáčkovými vysavači - s tímto ne. Ten tah tu může být dobrý. Problém u bezsáčkových, kde ušetříte za 5 sáčků ročně 300,-, je v jejich filtraci. Něco tam být musí a ty filtry jsou jednak velmi rychle ucpané, druhak jsou drahé. A nějaké ty "pilové filtry" to zase dokáží ucpat tak rychle, že budete každé druhé vysávání měnit, čistit, ...
Bohužel, nemůžu doporučit konkrétní vysavač - jsem 12 let spokojen s centrálem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.