Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smsky mezi sebou zdarma

Od: pepanek* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, poradíte nějaký doplňkový tarif k paušálu, abych u O2 měl s jednou osobou smsky zdarma? Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

:)Zavolejte operátorovi a on vám vše podrobně vysvětlí.A budete mít informace přesné.

doplněno 19.02.10 09:09:

Zkusil jste stránky O2 na netu?

pepanek*
hodnocení

Dost koktám. Když volat nemusím, tak nevolám. Proto se ptám tady.

katulin
hodnocení

0x

Mohla bych Vám poradit tarif TXT,stojí to pouze 35 Kč týdně,ale můžete psát neomezeně sms na jedno číslo v síti O2...

bla bla bla . .. . tarif txt . . . jednou někam z toho čísla díky tomuto supr tarifu zavoláte a zaplatíte 10kč za minutu . . . zdá se Vám to optimální? *zed*

pepanek*

Hned to nezavrhujte. Pokud bych měl ještě druhý mobil na smsky, bylo by to pro mě myslím to pravé.

katulin
hodnocení

0x

No ale nevím,zda to tak je i u paušálu...

hodnocení

0x

Náhodně jsem narazil na SIS a 100S MS zdarma. Možná je to blbost, rozhodně je to něco jiného než co bylo žádáno, ale kouknout se můžeš.

hodnocení

0x

asi rád SMS užíváte, ale je to házení peněz z okna. Taky píšu často smsky. Když to jde hojně je posílám z internetu = zdarma. Nešlo by to ve Vašem případě taky? Na smsky z netu existuje údajně FREVARE "krtecek" ze slunecnice.cz.

jirbar*
hodnocení

0x

Neznám jak to je u O2, zda po nějaké registraci je na internetu přístupná SMS. Pokud po registraci ano a SMS by byla zdarma, tak bych asi uvažoval tímto směrem. Bez registrace pouze 60 znaků.

Ovšem další 2 operátoři jak Vodafone tak TMOBIL umožňují z internetu SMS zdarma.

Na odesílání SMS nedám dopustit na program DreamCom Kubik.

pepanek*

K posílání sms přes internet používám aplikaci "krteček". Můžu všem doporučit. Já ale nyní opravdu chci řešit sms přes mobil.

raadek*
Jestli jste koukal na Cerne ovce, tak staci zavolat operatora, ze chcete prejit k jinemu, protoze vam nabidl vyhodnejsi podminky a zminit se o tech smskach. Treba vam nabidnou vyhodnejsi smsky aby jste od nich neutekl. Pokud nerad telefonujete, tak ke svemu ucelu pouzijte napr. manzelku. Uplne jsem ziral, kdyz pri takove vyhruzce nabidli dalsich 200 minut zdarma, jen aby neprisli o klienta. R.
papene*

Můžete nám říci, co je zač ten krteček?*nevi*

doplněno 19.02.10 21:10:

*hej*Děkuji @jirbar co se tady člověk vše nedozví.;)

jirbar*

Krteček je tohle takový amatérský program na SMS

alahomora.ic.cz/...

A tohle je profesionálně propracovaný program, pochopitelně Free

Pro běžné použití je to ten Kubík SMS DreamCo/...

dreamcom.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]